TV Prva: Nezaboravna žurka na obali mora

0
Svečana promocija nove programske šeme i novih sadržaja koji nas očekuju na TV Prva ove jeseni, održana je u sredu veče u hotelu Maestral u Miločeru. Otvaranje crnogorske redakcije TV Prva i veliki broj novih formata, bile su dovoljan razlog za veliku proslav
Nele Karajlić i Ivana Zarić, foto: Prva
Nele Karajlić i Ivana Zarić, foto: Prva

Brojne ugledne zvanice došle su da podrže nove projekte i zajedno sa ekipom sa Prve TV proslavi dosadašnje uspehe, a među njima i ljudi iz vrha CG Vlade, Milo Đukanović, Predrag Nenezić i Predrag Sekulić.

Okupljene na terasi hotela pozdravio je prvo generalni direktor TV Prva Dejan Jocić, a zatim i direktorka prodaje Marija Karan.

Popularna lica Prve srpske televizije, prezentovala su nove emisije koje ćemo imati priliku da gledamo od jeseni.

Za muzički deo programa bili su zaduženi Vlado Georgiev i Aleksandra Radović, koje ove godine gledamo u izboru za Prvi glas Srbije.

Pošto su najavili nove sadržaje, rijaliti šou programe, nove domaće serije i predstavili kolege iz crnogorke redakcije, čelnici Prve su mikrofon prepustili finalistima prve sezone za Prvi glas Srbije.

Izvodeći najpoznatije hitove domaće i strane muzike mladi pevači uspeli su da oraspolože goste.

Zatim je uz vatromet počela žurka koja je trajala do kasno u noć, a ako se po jutru dan poznaje očekuje nas uzbudljiva sezona na Prvoj.

makonda-tracker