Katarina Ostojić Kaja: Vređaju me optužbe da sam loša majka

0
Pevačica Katarina Ostojić Kaja proslavila je deseti rođendan ćerke Nikoline, a devojčici je pažnju oca Nikole Dragojlovića koji je nedavno pobegao iz zatvora Zabela, zamenio mamin verenik Junior Jack
Katarina Ostojić Kaja, Foto: Ivan Dobričić
Katarina Ostojić Kaja, Foto: Ivan Dobričić

Izgleda da pevačica Katarina Ostojić Kaja (29) ni dan-danas ne može da ubedi domaću javnost kako je u iskrenoj vezi sa slavnim di-džejom Juniorom Jackom (41) pa je njegov dolazak na proslavu desetog rođendana njene ćerke Nikoline u beogradsku igraonicu Tavanko izazvao mnogo pažnje. Italijansko - belgijski muzičar, rođen kao Vito Lucente pokazao je da ima sjajan odnos sa pevačicinom mezimicom čiji je otac Nikola Dragojlović pre nekoliko nedelja pobegao iz zatvora Zabela pokraj Požarevca. On je zbog posedovanja narkotika i napada na službeno lice izdržavao trogodišnju kaznu. Prilikom hapšenja, u mestu Bela Zemlja na putu Užice – Zlatibor, kod njega je pre nekoliko godina navodno pronađeno šezdeset grama kokaina, nakon čega je pevačica proredila kontakte sa njim. U prošlogodišnjem intervjuu za Story, potvrdila je kako njena ćerka posećuje oca u zatvoru, ali informacija o tome da je pobegao sa izdržavanja kazne potpuno ju je šokirala. Ipak, nije želela da uskrati ćerki sjajnu rođendansku proslavu.

Story: Kako ste proslavili Nikolinin deseti rođendan?

- Deca se najviše raduju rođendanima, pa je to slučaj i sa mojom Nikolinom. Obećala sam joj veliku žurku i to sam ispunila. U jednoj igraonici na Vračaru organizovala sam zabavu kojoj su prisustvovali njeni drugari i deca mojih prijatelja. Oko petnaestak mališana nekoliko sati je uživalo u različitim sadržajima koje igraonica nudi. Uveče su svi bili toliko umorni da je Nikolina pri povratku kući čak i zaspala u automobilu. To je verovatno još jedan dokaz koliko su se sjajno zabavljali.

Story: Šta ste poklonili ćerki?

- Nikolina je luda za tehnikom i kompjuterima, pa je od mame ove godine dobila novi laptop. Kao i svaka devojčica njenih godina voli da bude lepa i lepo obučena, pa smo bile i u rođendanskom šopingu. Po toj sposobnosti da troši mnogo novca liči na mamu. (Smeh)

Story: Jeste li u kontaktu sa Nikolininim ocem Nikolom Dragojlovićem koji je, kako saznajemo, nedavno pobegao iz zatvora Zabela?

- O Nikoli ću reći samo to da sam čula kako je pobegao iz zatvora. On i ja godinama imamo veoma slabu komunikaciju koja je u poslednje vreme potpuno nestala. Sa njegovim roditeljima sam u sjajnim odnosima i Nikolina je ovog letnjeg raspusta provela desetak dana kod njih u Užicu. Oni se prema njoj zaista divno ophode i srećna sam zbog toga.

Story: Da li ste, tek pošto ste sa Džekom spoznali pravu ljubav, shvatili kako ste ranije pravili pogrešne emotivne izbore?

- Apsolutno. Ali, ko nije pravio pogrešne emotivne izbore?  Neću preterati ako kažem da sam tek sa Vitom osetila šta znači kada se muškarac prema ženi ponaša kao prema princezi. Kraj njega se osećam zaštićeno i srećno, kao nikada ranije. Nedavno smo proslavili godinu dana veze i tokom tog perioda zaista se nijednom nismo posvađali. Uzmu li se u obzir moje ranije ljubavi, koje su bile burne i opterećujuće, sada sam zaista u raju.

Story: Planira li Junior Jack da se preseli u Srbiju, budući da je zbog vas sve češće u Beogradu?

- Pričali smo o tome nekoliko puta, ali kako je njegov dom u Briselu, gde ima muzički studio u kojem provodi najviše svog vremena, bilo bi više nego komplikovano kad bi živeo u Beogradu. Udaljeni smo nešto više od dva sata avionom tako da nije problem da se vidimo kad god to poželimo.

Story: Kakav je njegov odnos sa vašom ćerkom?

- Zaista savršen. Vito voli decu i budući da nije imao taj blagoslov da se ostvari kao otac, Nikolinu gleda kao svoju ćerku. Jedini problem između njih dvoje je jezička barijera pošto Vito ne govori srpski, a Nikolina ne zna dobro engleski... Započne rečenicu, ali se spetlja i ne ume da je završi. Slatko mi je da gledam kako njih dvoje komuniciraju.

Story: Smetaju li vam optužbe kako ste neodgovorna majka koja zbog čestih putovanja sa verenikom zapostavlja svoje dete?

- Zgrožena sam i povređena takvim optužbama. Moje dete je srećno, zadovoljno, voljeno i paženo, što se na njoj i vidi. Odličan je đak, ima sve petice, vrlo je inteligentna i lepa devojčica. Ona je moj najveći uspeh i njene potrebe su mi uvek bile na prvom mestu. Iznenađena sam što niko nikada u novinama nije napisao kako punih deset godina sama izdržavam svoje dete i kako sam samohrana majka. Vređa me što moj boravak na Baliju, koji je trajao svega šest dana, dovodi u pitanje moju brigu o detetu. Sitne duše svojim zlim mislima pokušavaju da mi naruše sreću, ali im to neću dozvoliti. Konačno sam ispunjena, imam lepo i dobro dete i čoveka kojeg volim. Ne znam zašto to nekome smeta.

Story: Ko vam je najveća podrška u odgajanju ćerke?

- Svakako moji roditelji koji mi uvek i u svemu daju apsolutnu podršku.

Story: Postoji li neka vaša osobina koju ne biste voleli da nasledi vaša mezimica?

- Bilo bi dobro da kroz život više ide glavom, a ne srcem, kao što sam ja radila. Želela bih i da završi studije i bude uspešna poslovna žena, kad već sama nisam bila dovoljno uporna i odlučna kada je o fakultetu reč. Ona je pametna devojčica i sigurna sam da će biti srećna, a ja sam tu da za nju uradim sve što je u mojoj moći i da joj dam vetar u leđa.

Story: Planirate li Jack i vi venčanje?

- Verujem da će se to dogoditi u narednih godinu dana. Nigde ne žurimo, lepo nam je ovako. Papir ne predstavlja apsolutno ništa u našem odnosu.

Story: Kada bi vaš duet sa Craigom Davidom trebalo da ugleda svetlost dana?

- Kada se sve kockice poklope i čim završimo spot za Disco Ball. Trenutno smo u pregovorima sa Craigom da poseti Beograd i nadam se da će naći vremena za to. 

Nikola Rumenić

makonda-tracker