Kristen Stjuart: Poludela bih da sam se bavila samo Sumrak sagom

0
Glumica Kristen Stjuart našla se na naslovnoj strani nemačkog magazina Glamur, za koji je izjavila da bi verovatno poludela da nije radila i na drugim projektima pored filmova o Sumrak sagi
Kristen Stjuart, foto: Profimedia
Kristen Stjuart, foto: Profimedia

Kristen je rekla da je lik Bele Svon zahtevao mnogo strpljenja, i da je veoma srećna što je između tih filmova imala priliku da radi druge, manje projekte.

- Živela sam u svetu Sumrak sage četiri godine. To je veoma dug vremenski period koji je zahtevao mnogo strpljenja. Hvala Bogu pa sam u međuvremenu imala priliku da snimam manje filmove kao što si The Runaways, Welcom to the Rileys' i On the Road. Da nije bilo tih projekata, verovatno bih poludela - rekla je glumica za nemački magazin Glamour.

Kristen je takođe navela da je ne pogađa to što je javnost zainteresovana za njen privatni život, jer joj njeni filmovi veoma znače.

- Ne mogu da dopustim da me ceo ovaj cirkus iritira. Uvek ću nositi lepe uspomene sa snimanja filmova Sumrak saga ali i ostalih projekata. Tu ulogu sam prihvatila jer volim filmove. Znam da su oni samo vid zabave, ali mnogim ljudima određeni filmovi ostanu u sećanju. Ja sam jedna od takvih. Filmovi mogu da kažu neke stvari o vašem životu, mogu vam pomoći da ga bolje razumete, mogu probuditi vaš interes za nečim, a mogu biti i razlog za preispitivanje nekih stvari. Mogu biti veoma važni - mudro je zaključila glumica.

makonda-tracker