JINX: Intimna svrika za otvaranje Brankowa

0
Bend Džinks (Jinx), koji je regionalnu popularnost stekao hitom Tamo gde je sve po mom, nastupiće u četvrtak, 4. oktobra, na svečanom otvaranju zimske sezone u beogradskom baru Brankow. Svirka u Brankowu će ujedno biti i jedinstvena prilika da se Zagrepčani ču

Svoju reputaciju jednog od retkih sofisticiranih i inteligentnih retro pop bendova, kako ih nazivaju kritčari, sa malo dubljim vokalom pevačice Yaye, (Jadranka Ivaniš), potvrdili su i drugim hitovima kao što su Na čemu si ti, Smijem se, Bye bye baby bye... Poslednje dve godine su imali koncerte u Beogradu povodom Dana zaljubljenih, koji su tada rasprodali Dom omladine, odnosno Studentski kulturni centar. Ipak, poseban je doživljaj čuti ih u manjem prostoru, gde će svakako imati i bolju komunikaciju sa publikom. S obzirom da će ih biti ukupno osmoro na sceni, jasno je da se očekuje više nego kvalitetan nastup.

- Mi ne odustajemo od principa da muzika bude glavni cilj u celoj našoj priči, pa zato i radimo sa velikim brojem instumeneta. Veliko je zadovoljstvo kad puno ljudi učestvuje u muzici i zna se ko šta radi - kaže lider benda Coco Mosquito.

makonda-tracker