Peške bez greške - Škola saobraćaja za decu

0
Besplatna edukacija za decu i odrasle o ponašanju u saobraćaju ispred UŠĆE Shopping Centra. Na početku školske godine deca će dobiti jedinstvenu priliku da na kreativan učestvuju u besplatnoj edukaciji dece o pravilnom ponašanju u saobraćaju. Škola saobraćaja

U uzrastu kada se osamostaljuju kao pešaci, vozači bicikala, rolera, i bez pratnje odraslih, deca predstavljaju najugroženije učesnike saobraćaja.
Istraživanja poslednjih godina ukazuju na konstantan rast saobraćajnih žrtava u kojima veliki procenat stradalih čine deca, predškolskog i školskog uzrasta. U većini saobraćajnih nesreća najmlađi stradaju kao pešaci.



Upravo zato je jako važno da roditelji sistematično rade na saobraćajnom vaspitanju kod dece i na taj način pripreme najmlađe na samostalno učestvovanje u saobraćaju.



Peške bez greške obuhvata praktični, teorijski deo i polaganje vozačkog ispita na specijalnom poligonu za edukaciju mališana. Poligonispred UŠĆE SC je prilagođen i deci sa posebnim potrebama, a program obuke obuhvata i slikarsku radionicu za najmlađe, kao i mnoge druge aktivnosti.

makonda-tracker