Kanije Vest priprema rođendansku proslavu za Kim

0
Par koji je u žiži interesovanja ne prestaje da javno veliča svoju ljubav
Kim Kardašijan i Kanije Vest, foto: Profimedia
Kim Kardašijan i Kanije Vest, foto: Profimedia

Reper je potrošio milione dolara kupujući poklone i priređujući rođendansko slavlje svojoj izabranici Kim Kardašijan. Starleta, koja slavi 32. rođendan obradovala se dizajnerskoj odeći koju joj je poklonio Kanije.

Vest provodi mnogo vremena sa porodicom Kardašijan kako bi se uverio da pripreme slavlja teku po planu.

- Kim je veoma potištena zbog činjenice da puni 32 godine, da iza sebe već ima dva propala braka i da nema potomaka. Zbog toga on želi da joj priredii nešto zaista posebno. Pored toga, ovo joj je prvi rođendan koji će njih dvoje provesti zajedno kao par. Iako Kanije nikada nije imao problema sa trošenjem novca na ženu koju voli, ovoga puta je zaista nadmašio sam sebe. Iz svake prodavnice izlazi sa kesama punim poklona - rekao je izvor blizak paru za The Sun.

Kanije je organizovao i putovanje na Pine Cay, ostrvo u grupi Turks i Keikos. Sa njima će ići i nekoliko bliskih prijatelja. Tokom boravka na ostrvima, hranu će im pripremati šef hotela sa pet zvjezdica.

Među rođendanskim poklonima je i torba Prada, koja je napravljena po specijalnoj porudžbini i na kojoj se nalaze slova KK, dijamantska narukvica i Chanelova haljina.

makonda-tracker