Dženifer Lopez: Razvod od Marka Entonija bio je dobar izbor

0
Popularna glumica i pevačica Dženifer Lopez tokom gostovanja u jednoj američkoj emisiji priznala je da je razvod od bivšeg supruga Marka Entonija bio pravi izbor, te da je ponosna na to kako se brakorazvodna parnica završila.
Dženifer Lopez, foto Profimedia
Dženifer Lopez, foto Profimedia

Lopez i Entoni, koji imaju četverogodišnje blizance Maksa i Emu, u julu 2011. godine izjavili su da se razvode nakon sedam godina braka. Lopez je tokom razgovora u televizijskoj emisiji Katie rekla da je ponosna na to kako se čitav brakorazvodni proces završio i kako su se njih dvoje ponašali.

- Bio je to jako težak izbor, onaj koji će uvek imati uticaja na mene. Nikada ne želite da razorite porodicu. To nije bio moj san. Moj san je bio da mi budemo zajedno zauvek. Međutim, stvari nekada jednostavno ne funkcionišu i vremenom uvidite da je to pravi izbor. Da nisam mislila da je to pravi izbor, ne bih to uradila - rekla je Lopezova.

Pevačica ipak veruje da ljudi mogu naći večnu sreću, a sa bivšim suprugom je ostala u dobrim odnosima.

- Dobro se nosimo sa tim. Volimo našu decu i uvek ćemo ih voleti. Dobri smo prijatelji. Bili smo prijatelji i pre braka i sada smo. Hvala Bogu, to se nije promenilo – dodala je pevačica.

Lopez je takođe priznala da bi, iako se venčavala tri puta, opet stala pred oltar.

- Verujem u ljubav. Verujem u brak. Verujem u sve to i samo pokušavam da uradim sve kako treba kao i svi ostali - rekla je Lopezova.

 

makonda-tracker