Toni Cetinski: Budite kum ili kuma novog singla

0
Izaberite pesmu koja će postati treći singl i najaviti novi album Tonija Cetinskog.
Toni Cetinski, foto: Dražen Kokorić
Toni Cetinski, foto: Dražen Kokorić

Opet si pobijedila i  Zbogom odlazim dva su aktuelna singla kojima je Toni Cetinski najavio svoj novi studijski album u izdanju Aquarius recordsa. Prvi singl, pesma Opet si pobijedila do sada  je osvojila prva mesta na nacionalnim, regionalnim i lokalnim radijskim stanicama. Nakon uspeha prvog singla, Toni je predstavio numeru Zbogom odlazim koja je nastavila osvajanje publike i pripremu za plasman novog studijskog albuma.

- Hvala svima na podršci i energiji kojom nadahnjujete mene i ekipu koja vredno radi na stvaranju mog novog albuma - poručio je Toni Cetinski.

- Mišljenje moje publike mi je najvažnije i zato sam odlučio da ih zamolim za pomoć kako bi zajednički doneli jednu važnu odluku. Želim da moja publika izabere sledeći singl - hrabro je odlučio pevač.

Tony i ekipa odlučili su da podele sa svojom publikom delove čak tri nove pesme i zatraže mišljenje i pomoć najvažnijih kritičara, publike. Budite kum ili kuma  novog Tonijevog singla. Izaberite pesmu koja će postati treći singl i najaviti  dolazak novog Tonijevog albuma. 

Na Tonyjevoj  službenoj  FB stranici: http://www.facebook.com/TonyCetinskiOfficial, možete poslušati delove tri nove pesme, i nakon što odlučite koja pesma je vaš favorit glasati za baš tu numeru. Glasanje traje do 21. septembra. 

makonda-tracker