Robert Patinson nakon oproštaja: Kristen je napravila glupu grešku

0
Nakon što je Robert Patinson odlučio da orosti prevaru svojoj devojci Kristen Stjuart, glumac je izjavio da je njegova partnerka napravila glupu grešku kad je odlučila ući u romansu sa četrdesetjednogodišnjim režiserom Rupertom Sandersom.
Robert Patinson i Kristen Stjuart, foto: Profimedia
Robert Patinson i Kristen Stjuart, foto: Profimedia

Veza između Patisona i Stjuartove ipak je preživela, nakon što je par porazgovarao o skandalu koji je sada iza njih. Prema pisanju tabloida The Sun, shvatili su kako ne mogu živeti jedno bez drugog.

- Kristen se otvorila u razgovoru sa Robertom i rekla mu kako je ona krivac za sve i da je cela stvar sa Sandersom bila velika greška - rekao je za The Sun izvor blizak glumcima i dodao da će se par preseliti u njihov dom u Los Anđlesu kako bi pokušali sve ispočetka.

- Robert to vidi kao veliku i glupu grešku koju je Kristen napravila. Nakon dugog i teškog razgovora, prepunog suza, izgladili su stvari i krenuli dalje. Ona ga stvarno voli i Rob to vidi – dodao je izvor za tabloid The Sun.

Kristen je u julu ove godine uhvaćena u strastvenom zagrljaju sa rediteljem Rupertom Sandersom, koji je u braku sa modelom Liberti Ros i sa kojom ima dvoje dece.

makonda-tracker