Novi album Srebrnih krila uskoro u Jugotonu

0
Nakon dva uspešna singla Noćas sam nesrećan i Da li je to sve, koje su uživo predstavili i na koncertima na zagrebačkom Bundeku i u Portorožu, novi album koji je jednostavno nazvan 2012 najavljuju singlom Jesi li ikog' volela tako.
Srebrna krila
Srebrna krila

Srebrna krila, jedan od najpopularnijih pop bendova osamdesetih u bivšoj Jugoslaviji, ali i na celom području Balkana, nakon duže pauze, okupio se na leto 2012. godine u sastavu Vlado Kalember, Dado Jelavić i Slavko Pintarić Pišta. U vremenu lakih nota, bend je odlučio s novim albumom, na kojem se nalazi 15 novih pesama, napraviti svojevrsni hommage osamdesetim godinama i kvalitetnijoj muzici koja se tada svirala. 

Ovo nije još jedno okupljanje benda na temu nostalgije, već projekat odličnog pop rok benda koji može ponuditi starim fanovima, ali i mlađim generacijama, novi materijal koji nimalo ne zaostaje u kvalitetu s evergrinovima benda.

Album 2012, s pop rok zvukom koji nikada na zastareva, karakterističnim Vladinim vokalom i kvalitetnim ljubavnim tekstovima koji su zaštitni znak benda, samo je nastavak jedne posebne i duge veze koju Srebrna krila imaju sa svojim fanovima.

Bend je odlučio da svim svojim fanovima i onima koji će to tek postati omogući besplatan download novog singla na web stranici: www.crorec.hr/srebrnakrila 

makonda-tracker