Slavica Ćukteraš: Ne znam otkud zaključak da sam nezadovoljna

0
Dok uživa u romansi sa svojim dečkom Stefanom i mirnom životu u rodnom Šapcu, pevačica Slavica Ćukteraš komentariše česte spekulacije da se drastično ugojila, promenila imidž i ušla u vezu sa Edinom Škorićem
Slavica Ćukteraš, foto: Andreja Damnjanović
Slavica Ćukteraš, foto: Andreja Damnjanović

Folk pevačica Slavica Ćukteraš (27) živi mirnim i povučenim životom u Šapcu. Iako mnogi njenu profesiju shvataju kao dvadesetčetvoročasovnu zabavu, ova šarmantna pevačica kaže kako se trudi da harmonični privatni život nadvlada ludilo koje se vrti oko estrade. Stalne promene koje su neophodne zarad posla kojim se bavi, ne odražavaju se na njen život jer već tri godine uživa u skladnoj vezi sa svojim momkom Stefanom Tanaskovićem (27), iako ne žive u istom gradu. Ipak, u poslednje vreme mnogi pevačicinu promenu imidža poistovećuju sa Slavičinim navodnim nezadovoljstvom u privatnom životu.

- Ne postoji razlog zbog kojeg sam promenila frizuru. Kosa mi je samo malo svetlija i to je sve. Ja tu ne vidim nikakvu drastičnu promenu. Ne znam zašto neki ljudi zaključuju da sam nezadovoljna – ističe pevačica za koju su u poslednje vreme mnogi komentarisali da ima višak kilograma.

- Nisam se ugojila, volela bih da me sada vidite (smeh). Baš se nedavno jedna devojka šokirala kada me je srela jer sam mnogo mršava – kaže pevačica koja je, iako se trudi da ne provocira javnost, nedavno dovedena u vezu sa bivšim odbojkašem Edinom Škorićem. Ipak, ni ta spekulacija nije uspela da poljulja njenu vezu sa Stefanom.

- To je jednostavno ružna strana mog posla koju moram da preguram. Ne mogu da reagujem na svaki trač, a da prija, ne prija – iskrena je Slavica koja ovog leta nije imala vremena za odlazak na godišnji odmor. Međutim, tokom radnog boravka u Grčkoj uživala je na njihovim prelepim plažama i, kako kaže, spojila radno i korisno. Posle naporne sezone, ove jeseni objaviće i novu pesmu koju čuva više od dve godine i sada misli da je pravo vreme da ona bude publikovana.

Mada nije rečita kada je njen emotivni život u pitanju, Slavica otkiva da je zadovoljna trenutnom situacijom.

- Duge veze ne mogu da opstanu bez emocija, a sve što ima veze sa ljubavlju meni odgovara – kaže Slavica koja, iako se u poslednje vreme često spekuliše o njenoj udaji, još ne potvrđuje hoće li uskoro u venčanici prošetati do oltara.

- Da postoji brak setim se onda kada me novinari na to podsete. Inače, ne razmišljam o tome – kaže pevačica.

Grad Šabac u kojem je odrasla ne bi menjala ni za šta na svetu. Kaže da ga obožava i tamo joj je najlepše, a odluku o eventualnom preseljenju u Beograd još nije donela jer su joj u Mačvi svi prijatelji i porodica. Konekciju sa prijateljima i fanovima ostvaruje i preko društvenih mreža i, kako kaže, njen dan izgleda sasvim obično.

- Kada ne radim, moj dan izgleda sasvim dosadno. Ustajem kasno, popijem kafu, izađem napolje da ručam, vratim se kući i to je to – priča Slavica koja preko Twittera odaje utisak da vodi miran i povučen život bez stresa.

- Ne znam ko danas nije pod stresom, pa se to i na mene odnosi. Ovaj posao je izuzetno naporan i zato se trudim da vodim miran privatni život i na taj način napravim balans – kaže Slavica.

 

Piše: Ksenija Konić

Foto: Andreja Damnjanović

 

makonda-tracker