Tejlor Svift: Važno je imati Kenedija

0
Pevačica Tejlor Svift otpočela je vezu sa četiri godine mlađim Konorom Kenedijem čija je majka Meri u maju protekle godine pronađena mrtva na svom imanju. Navodno je taj nesrećni događaj zbližio ovaj par
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Mlada američka zvezda Tejlor Svift (22) priznala je kako je ostala bez daha kada je upoznala familiju Kenedi. A ko i ne bi, zato što je to prezime iz čijeg svakog slova izbija ogromna moć. Oduševili su je slavnom prošlošću, srdačnošću, ali izgleda da joj ponajviše prijaju bogati naslednici. Kantri pevačica je već dva meseca u vezi sa Konorom Kenedijem (18), sinom Roberta F. Kenedija Jr. Njih dvoje vreme najčešće provode na luksuznom porodičnom odmaralištu u Kejp Kodu gde su i fotografisani protekle nedelje.

Društvo su im pravili i članovi slavne porodice koja je obeležila istoriju Sjedinjenih Američkih Država. Osim što je neko vreme provela u razgovoru sa Konorovim ocem, Robertom F. Kenedijem Jr, njegova baka Etel istakla je kako je Tejlor čitavoj familiji ukrala srce i sve ih zadivila. Par je, inače, upoznala Konorova tetka Rori koja je svoje dve ćerke odvela na koncert mlade zvezde. Tada je medijima rekla da su svi oni porodično veliki fanovi ove muzičarke. Iako je takva izjava zbunila predstavnike sedme sile, ubrzo je postalo jasno zbog čega je tetka oduševljena ovom pevačicom. Između Tejlorove i Konora prvo se rodilo prijateljstvo, ali je ono bilo kratkog daha, pošto su varnice zaiskrile u samom početku poznanstva. Pevačica je bila i rame za plakanje bogatom nasledniku nakon što je njegova majka Mary Richardson pronađena mrtva na imanju gde je živela pošto se razvela od njegovog oca. Jedni su tvrdili da se radi o samoubistvu, drugi da je reč o ubistvu, ali kada su Kenedijevi u pitanju - niko ne može da bude u potpunosti siguran gde je istina.

Navodno, nije samo Tejlor upoznala familiju svog izabranika, već je i on imao prilike da se sretne s njenom rodbinom kada su pre desetak dana boravili u pevačicinom porodičnom domu u Nešvilu. Iako se Tejlorini roditelji razvode, odlučili su da potencijalnog budućeg zeta zajedno dočekaju jer nije mala stvar upoznati naslednika tako moćne familije. A svoje oduševljenje novim parom podelili su i njeni sugrađani na društvenoj mreži Twitter.

- Upoznao sam Tejlor Svift i ovo mi je najbolji dan u životu. Videli smo je sa novim dečkom. Rekli smo joj koliko smo srećni zbog nje i ona se posle toga široko osmehnula. Bog je dobar – napisao je jedan njen oduševljeni fan. Budući da joj u ljubavi do sada nisu cvetale ruže, ona je očigledno zaslužila priliku da bude srećna. Imala je afere sa nekoliko poznatih muškaraca, ali nijedna njena romansa nije trajala više od nekoliko meseci. Poznato je da je neko vreme provela sa glumcem Tejlorom Lotnerom, zatim sa kolegom Džoeom Jonasom i Džonom Mejerom, a poslednji u nizu bio je uspešni glumac Džejk Džilenhal. Sudeći po prognozama ljudi koji je najbolje poznaju, izgleda da je ona konačno pronašla svog princa.

Moni Marković

 

 

makonda-tracker