Blejk Lajvli: Nikad nisam bila srećnija u životu!

0
Tajno venčanje poznatog glumačkog para Lajvli – Rejnolds u protekla dva dana preplavilo je medije, a magazin Allure otkrio je neke delove intervjua koje je zanosna Blejk dala samo nekoliko dana pred udaju.

Samo nekoliko dana pre venčanja koje su glumci Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds obavili u tajnosti, lepa glumica pozirala je za naslovnu stranu oktobarskog izdanja magazina Allure, za koji je dala i intervju. Blejk je tom prilikom izjavila da se oseća divno i da je presrećna.

- Trenutno sam jako mirna i spokojna. Nikada nisam bila srećnija u životu nego sad! – rekla je zvezda serije Tračara, koja se sa Rejnoldsom zabavlja od oktobra prošle godine.

- Sreća je izbor svih nas. Svako jutro kada se probudite, morate reći sebi Nema razloga da ovaj dan ne bude najbolji dan u mom životu! – dodala je Lajvli, koja je dan pred venčanje na svom Twitter profilu napisala da je njena veza sa Rejnoldsom ostvarenje životnog sna.

Iako tokom intervjua nije spominjala svog, sada već supruga Rajana Rejnoldsa, kao ni da je njihovo venčanje već isplanirano, Lajvli je tom prilikom ipak izjavila da silno želi da ima decu.

- Oduvek sam želela da imam veliku porodicu! Bože, volela bih da imam tridesetoro dece kad bih mogla! – rekla je kroz smeh mlada glumica.

Rejnolds je pre ovog, bio u braku sa glumicom Skarlet Johanson, od koje se razveo u julu 2011. godine, dok  je Blejk bila u vezama sa kolegama Penom Beglijem iz serije Tračara i Leonardom DiKapriom.

Tijana Radovanović

makonda-tracker