Ulaznice za koncert Marka Noflera od sutra u prodaji

0
Čuveni gitarista i kompozitor Mark Nofler održaće koncert 30. aprila 2013. godine u Kombank Areni, a karte za ovaj događaj biće u prodaji od srede, 12. septembra.

Mark Nofler višestruki je dobitnih Gremi priznanja, a njegovi albumi prodati su u preko 120 miliona primeraka. Sarađivao je sa muzičarima kao što su Bob Dilan, Rendi Njuman, Tina Tarner, Van Morison, Erik Klepton i drugi, a nedavno je primio nagradu za životno delo Ivor Novello.

Ulaznice po cenama od 3000, 3400, 3600, 3800, 4000 i 4600 dinara od sutra, 12. septembra se mogu nabaviti na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim, kao i na blagajnama: KOMBANK Arena, Bilet centar Beograd, Dom omladine i UŠĆE Shopping centar.

Mark Nofler u Kombank Arenu dolazi povodom promocije najnovijeg albuma Privateering koji je Universal Music objavio prošle nedelje. Turneja će trajati tokom aprila, maja, juna i jula 2013 i brojaće 72 nastupa u 25 evropskih zemalja. Pored najnovijih pesama, Nofler će svirati i stare, neozabilazne pesme kao što su Money For Nothing, Sultans of Swing, Romeo and Juliet, Walk of Life i druge.

makonda-tracker