Magazin People: Vilijam Levi je najseksipilniji muškarac 2012!

2
Magazin People proglasio je kubanskog glumca Vilijama Levija za najseksepilnijeg muškarca 2012. godine.

Latinoamerički zavodnik Vilijam Levi već drugu godinu zaredom ponosni je vlasnik titule najseksipilnijeg muškarca na svetu. Ovdašnja publika upoznala je Levija kao zvezdu meksičkih telenovela Napušteni anđeo i Trijumf ljubavi, a žene širom sveta očarao je u spotu Dženifer Lopez za pesmu I’m into You i učešćem u američkom šou-programu Ples sa zvezdama. Vilijam, koji je svoje neverovatno telo pokazao na naslovnici najnovijeg broja španskog izdanja magazina People, kaže da je prezadovoljan uspehom koji je dosad postigao.

- Kao klinac šetao sam bos ulicama i krao od komšija voće sa drveta kako ne bih bio gladan. Tada nisam ni sanjao o ovako velikoj slavi. Ipak, nisam joj dopustio da me ponese i da zaboravim ono što jesam. I dalje sam isti taj klinac koji je Kubom tumarao bos – iskreno je izjavio Levi.

Pored toga što svojim izgledom mami uzdahe žena širom sveta, Levi je, prema rečima njegove supruge, takođe glumice Elizabete Gutjeres, izuzetno osećajan i dobronameran, a voli i da joj pomaže u kuhinji, što je samo još jedan razlog da ga žene obožavaju.

 

makonda-tracker