Robi Vilijams: Premijera spota i najava novog albuma

0
Novi spot Robija Vilijamsa za numeru Candy premijerno će biti prikazan u petak, 14. septembra, u okviru emisije Top 10@10 na kanalu MTV.

Candy je prvi singl kojim Robi Vilijams najavljuje izlazak dugoočekivanog novog albuma Take The Crown. Ovaj, deveti  po redu studijski album, dolazi posle izdanja Reality Killed The Video Star iz 2009. godine, i predstavljaće njegov novi solo kreativni poduhvat nakon ponovnog okupljanja benda Take That.

- To je letnja pesma o devojci koja za sebe misli da je sjajna. Ona to možda i jeste, ali je ipak malo zločesta. Neke pesme se pišu dugo, a neke ispadnu odjednom kompletno završene i ne moraš više da misliš o njima. Zaista ne znam kako i zašto je sve to ispalo iz moje glave u tom trenutku. Prosto jeste – rekao je Vilijams.

Vilijams je do sada u okviru svoje solo karijere prodao preko 60 miliona albuma i osvojio najviše Brit Awards nagrada u istoriji (ukupno 17). Njegovih šest albuma se nalazi na Top 100 listi najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji dok je Vilijams 2006. godine ušao u Ginisovu Knjigu Rekorda prodajom  1.6 miliona ulaznica za koncert u samo jednom danu. 2010. godine, Robi Vilijams je osvojio nagradu za izvanredan doprinos britanskoj muzici na dodeli BRIT nagrada; kasnije te godine je njegova ponovna saradnja sa grupom Take That dovela njihov album do titule najbrže prodatog albuma veka. Od tada, Robi je u Los Anđelesu snimao svoj najnoviji solo album, na kome je radio i producent Džeknajf Li, dok su orkestracije na albumu snimljene u legendarnom Capitol studiju.

- Oduševljen sam što se priključujem Universal familiji, pogotovo u ovom trenutku za koji smatram da predstavlja najzanimljiviji deo moje celokupne karijere - rekao je popularni pevač.

 

 

 

makonda-tracker