Dajan Kiton: Plašila sam se Roberta De Nira!

0
Slavna glumica priznala je da je na početku saradnje sa Robertom De Nirom, pre mnogo godina, jako plašila njegova pojava.
Dajan kiton, foto Profimeida
Dajan kiton, foto Profimeida

Šezdesetšestogodišnja glumica Dajan Kiton nedavno je otkrila da je, kada su po prvi put sarađivali pre mnogo godina, pojava glumca Roberta De Nira za nju bila jako zastrašujuća.

- Gospodin Robert De Niro. Moj Bože! Legenda i jako drag čovek! Jako je srdačan i jako tih. Stvarno ga volim. I znam da on mnogo voli svoju porodicu. A ukoliko ga ne poznajete dobro, to nikada ne biste  mogli reći. Pre mnogo godina sam sa njim radila na filmu Marvin's Room. On je tada bio producent tog filma. Nisam ga poznavala i moram prznati da je zaista bio zastrašujući. Ali stvari se menjaju - rekla je glumica za magazin Vanity Fair.

Dajan je tom prilikom rekla i kako uživa u šetnji Los Anđelesom, te kako to često radi kada ima slobodnog vremena.

- Muziku slušam samo kada hodam, a hodam po celom Los Anđelesu. Kako ću drugačije videti grad? Ako ne idem automobilom, onda povedem svog psa i slušam muziku. Trenutno slušam novi CD Frenka Oušna. Stvarno je neverovatan. Volim da slušam i pesme sa albuma Džej Zija i Kanijea Vesta - dodala je Kiton.

makonda-tracker