Kristen Stjuart: Prvo pojavljivanje u javnosti nakon obelodanjene preljube

0
Mlada glumica Kristen Stjuart juče se prvi put pojavila u javnosti nakon što je priznala da je prevarila svog dečka Roberta Patinsona sa rediteljem Rupertom Sandersom.
Kristen Stjuart, foto Profimedia
Kristen Stjuart, foto Profimedia

Glumica je promovisala novi film On the Road i pokušavala ostati dobro raspoložena uprkos osudama koje je prate poslednjih nedelja, i pokušavala dati sve od sebe da ne ostavi utisak devojke koja pati. Za to vreme, njen bivši dečko Robert Patinson odlično se zabavljao sa ostatkom ekipe filma Sumrak saga na MTV-jevim VMA dodelama nagrada koje su se održale u Los Anđelesu.

U međuvremenu, reditelj Rupert Sanders je za potrebe DVD-a  Snežana i Lovac snimio komentare na scene iz filma kako bi obožavateljima približio iskustvo stvaranja ovog dela, ali nije znao da će njegovi komentari o Kristen Stjuart, nakon što izađu u javnost, imati potpuno drugo značenje. Dok je komentarisao  scene iz Snežane i Lovca, Sanders je scenama u kojima je Kristen posvećivao posebnu pažnju. Osim što je ushićeno reagovao na Kristenino prvo pojavljivanje na ekranu, reditelj je ispričao i iskustvo snimanja prve scene.

- To je bio prvi dijalog koji sam snimao s njom. Rekao sam joj da bi možda mogla snimiti scenu molitve. Njen naglasak je bio savršen, odlično je odradila svoj posao! Bila je neverovatna. Sedeo bih sa njom za stolom za vreme ručka i pitao za savete u vezi filma. – rekao je Sanders.  

makonda-tracker