Jelena Jovičić: Ćerkica Anđela liči na oca

0
Glumica Jelena Jovičić otkriva detalje svog porođaja nakon što je 16. avgusta na svet donela preslatku devojčicu koja je usrećila i nju i njenog izabranika, ekonomistu Sašu Vujisića
Jelena Jovičić, Foto: Miša Obradović, Story press
Jelena Jovičić, Foto: Miša Obradović, Story press

Daleko od medijske pompe i želje za preteranim eksponiranjem svoje privatnosti, atraktivna glumica Jelena Jovičić (35) porodila se 16. avgusta u GAK Narodni front i na svet donela devojčicu koja je ulepšala svakodnevicu njoj i njenom partneru Saši Vujisiću (29). Zadovoljni roditelji ove nedelje doveli su ćerku u porodični dom gde ju je sačekao Jelenin sin iz prvog braka Mateja (3,5). Skladan porodični trojac trenutno uživa u prvim trenucima sa novorođenom bebom i ne želi da propusti nijedan trenutak pored preslatke mezimice.

- Devojčici smo dali ime Anđela, a porođaj je protekao u najboljem redu. Obe se osećamo odlično i već smo stigle kući. Beba je na porođaju bila dugačka 3.200 grama i dugačka 50 centimetara i dobila je najvišu ocenu od lekara u Narodnom frontu – kaže zvezda Pozorišta na Terazijama i otkriva na koga beba podseća.

- Druga trudnoća nije mi bila teška i podnela sam je odlično, kao i prvu. Anđela liči na tatu, a ja sam srećna i zadovoljna novonastalom situacijom u svom životu – iskrena je umetnica čiji je sin Mateja (3,5) oduševljen svojom sestricom.

- On je Anđeli dao ime i presrećan je zbog njenog rođenja – kaže Jelena koja trenutno ne razmišlja o udaji za svog emotivnog partnera, ekonomistu koji radi u službi vojne bezbednosti.

- Naš odnos je sređen, skockan pa nam  i ovako ništa ne fali. Lepo nam je i uživamo - ističe zgodna brineta koja se u trudnoći nije mnogo ugojila. O čvrstini emotivnog odnosa sa ocem njenog drugog deteta najbolje govori i Jelenina izjava o Sašinom ophođenju prema njenom sinu Mateji.

- Zaista sam srećna, a najvažnije je da Saša ima lep odnos sa mojim sinom Matejom. Nikada ne bih mogla da budem s nekim ko nije porodična osoba i ne zna da se ophodi prema detetu na tako divan način kao što to čini moj partner - rekla je za Story Jelena i objasnila čime ju je njen sadašnji izabranik osvojio.

- Osim što je lep, zgodan i mlad, odličan je prijatelj i čovek. Uvek je pun ljubavi, a ja od muškarca ne tražim ništa više od toga. Saša i ja se mnogo volimo – rekla je Jelena koja trenutno ne razmišlja o povratku na scenu jer joj je prioritet da njena novorođena beba što bolje napreduje.

 

Nikola Rumenić

 

 

makonda-tracker