Vanesa Paradi: Tamo sam gde želim da budem

0
Mada se činilo da će se teško oporaviti od kraha nevenčane zajednice sa glumcem Džonijem Depom, pevačica i glumica Vanesa Paradi posle svega kaže kako je sigurna da ljubav ne treba održavati na silu
Vanesa Paradi, foto: Guliver
Vanesa Paradi, foto: Guliver

Iako su mnogi očekivali da će Vanesa Paradi (39) biti tužna i ucveljena nakon razvoda od popularnog glumca Džonija Depa (49), u poslednje vreme ona ne skida osmeh sa lica. Lepa francuska glumica i pevačica provodi leto na sa decom i prijateljima, a brojni svetski tabloidi odavno spekulišu da je posle raskida nevenčane zajednice našla i novog emotivnog partnera. Od kako se u junu nakon četrnaest godina zajedničkog života par odlučio za definitivan kraj, zajedničku imovinu od 300 miliona dolara podeliće bez svađa i ružnih reči. Vanesa je dobila starateljstvo nad njihovo dvoje dece Lili Rouz (13)  i Džekom (10) i kaže kako je sada veoma zadovoljna.

- Nemam recept za sreću, ali mislim da je najvažnije da to želite. Ništa ne treba raditi na silu i ne smete osećati pritisak. Ne volim da čujem kad neko kaže kako se na svakoj vezi mora puno raditi. To nije tačno! Ja mislim da je bitno samo da nešto jako želite. A što se mene tiče, ja sam upravo tamo gde želim da budem - rekla je Vanesa za magazin Elle.

Šarmantna pevačica uživa da sebi ispunjava sve kaprice, a iako retko govori za medije, kada nešto kaže, njene izjave imaju odjek. 

- Ljubav je najjača i najlepša stvar koja može da nam se dogodi u životu. Ništa nije sto posto zagarantovano, ali ako se na ljubavi ne radi od početka, ta veza nikada neće uspeti. Ne gurajte ljubav - izjavila je

Vanesa za septembarsko izdanje Harper's Bazaara i objasnila svoju vezu sa Džonijem.

- Kada upoznate ljubav svog života to je očigledno, prirodno i veoma lako. Ali morate da učite kako da održite tu ljubav sve vreme. Ponekad možete da budete i nesrećni u vezi, iako ste veoma zaljubljeni, ali vas ta veza čini nesrećnim i mislite kako možete da promenite stvari, ako radite na njima, a ne možete - bila je iskrena Vanesa.

Iako se dve godine nisu pojavljivali na javnim mestima zajedno, verovalo se kako su Vanessa i Johonny upravo jedan od malobrojnih parova koji će starost dočekati zajedno. Ipak, trzavice i nepremostive razlike i pored velike ljubavi koju su osećali jedno prema drugom usmerile su ih ka nekom drugim ljudima. On već ima devojku, a spekuliše se kako i ona ima novog emotivnog partnera.

- Da bi mi se dopao, muškarac mora da bude kreativan, zanimljiv, sa prodornim očima i lepim usnama.

Međutim, iako Vanessa tvrdi kako je sasvim srećna, te da maksimalno uživa u životu, brojni tabloidi odavno spekulišu kako francuska pevačica nije zadovoljna, te da lažnim osmehom prikriva tugu zato što je ostavljena. Takođe, isti izvori ističu kako njihova deca još teže podnose razvod, pa kada su sa mamom, nju krive za rastanak i obrnuto. Iako sve vreme tvrde da su se razišli na civilizovan način, sve je više novih informacija koje ukazuju na to kako je njihov odnos bio pun žestokih tubulencija i da se sve zapravo završio u njegovu korist. Uz sve to, popularni zavodnik naglasio je i kako ne želi da se njegova starija ćerka usmerava ka Holivudu jer je siguran da će završiti kao problematična zvezda Lindsay Lohan.

 

Piše: Ksenija Konić

Foto: ???

makonda-tracker