Kim Kardašijan: Shvatila sam šta su prave vrednosti u životu

0
Poznato je da se starleta ponaša drugačije od kada je u vezi sa Kanijem Vestom, ali osim stila oblačenja, ona se izgleda menja iz korena
Kim Kardašijan, foto: Twitter
Kim Kardašijan, foto: Twitter

Kim Kardašijan stalno postavlja slike na svoj Twitter profil, na kojima se vidi koliko uživa u luksuzu. Iako joj mnogi zameraju da je na lakši način dostigla popularnost, ona je u emisiji The View u kojoj je gostovala izjavila da se veoma promenila otkad nije sa Krisom Hemfrisom, sa kojim je tehnički još u braku.

Danas sam druga osoba. Više sam se fokusirala na jednostavne stvari. Shvatila sam šta je zaista važno u životu. Više cenim vreme. Ostajem češće kod kuće, lenčarim, kuvam... Nije sve u glamuru - izjavila je Kim, koja je do nedavno bila poznata po vrtoglavo skupoj brendiranoj odeći, automobilima i torbama kakve prosečna žena sebi ne bi mogla priuštiti ni jednom u životu.

Tehnički sam još uvek u braku. U savršenom svetu, kad pronađete nekog ko vam savršeno odgovara, želite dete sa njim. Dete mi je oduvek bilo posebna želja, a sada kada uz sebe imam osobu svog života, ta želja se može i ostvariti - rekla je Kim. 

TAGOVI: veza123
makonda-tracker