Dženifer Lopez: Želim još dece!

0
Iako je sadašnji izabranik njenog srca 18 godina mlađi, pevačica je jako srećna, a kaže da je oduvek želela da ima puno dece i da nije spremna reći da više nikada neće rađati.
Dženifer Lopez, foto: Twitter
Dženifer Lopez, foto: Twitter

Pevačica iz braka sa Markom Entonijem ima četverogodišnje blizance Maksimilijana i Emu, a trenutno je u vezi sa 18 godina mlađim plesačem Kasperom Smartom, kog njena deca obožavaju, i sa kojim bi, kako kaže, volela imati decu. Lopezova je otkrila da je njena velika želja da ima veliku porodicu i da su pred njom i Kasperom godine u kojima to može realizovati, piše tabloid Sun.

- Imam mnogo ljubavi da dam i mislim da bi bilo šteta da nemam puno dece. Verujem da mi je suđeno da imam veliku porodicu, to mi je oduvek bila želja – rekla je pevačica. 

Iako brojni prijatelji latino dive smatraju da Kasper nije pravi muškarac za nju, Dženifer uživa u vezi sa svojim gotovo dvostruko mlađim dečkom.

- Znam samo jednu stvar, a to je da žene ne mogu birati kad će roditi, za to imamo ograničeno vreme. Ja nikako nisam spremna odlučiti da ne želim više dece – dodala je popularna Džej Lo. 

Tijana Radovanović

makonda-tracker