Džesika Bil: Uvek sam bila muškobanjasta!

0
Glumica Džesika Bil i verenica pevača Džastina Timberlejka, rekla da snimanje akcionih scena u filmu Total Recall nije bilo strašno jer ona nikada nije bila kao druge devojčice.
Džesika Bil, foto Profimedia
Džesika Bil, foto Profimedia

Džesika u ovom filmu igra ulogu ratnice Meline, koja se u nekim scenama bori sa likom koji glumi Kejt Bekinsejl. Na pitanje da li ima reputaciju jake devojke, Džesika je odgovorila da je uvek bila muškobanjasta.

- Možda nisam jaka, ali sam definitivno muškobanjasta. Uvek sam bila takva. Uvek sam trenirala neke sportove i nikada nisam volela da se šminkam ili da nosim neku dizajnersku odeću. Sve do pre pet godina – rekla je šarmantna glumica.

Bil je priznala i da uvek mora da radi naporno kako bi izgledala lepo u filmovima. Kako kaže, najviše mrzi držanje dijete.

- Postoje dani kada imam osećaj da više ne mogu pojesti ni mali komad piletine, a tek ako vidim brokoli... Naravno, osećam se bolje kada se vidim na filmskom platnu. Iako je jako teško, držim se nekih režima treniranja i ishrane. To ostane zauvek zabeleženo i imate samo jednu šansu - rekla je Bil.

makonda-tracker