Zanosna Blejk Lajvli na naslovnici magazina Marie Claire

0
Dvadesetčetvorogodišnja glumica Blejk Lajvli zablistala je na naslovnici septembarskog izdanja magazina Marie Claire, odevena u večernju Gucci haljinu.

Zvezda serije Gossip Girl, Blejk Lajvli, za južnoafričko izdanje magazina Marie Claire, pored poziranja za naslovnicu, govorila je o modi, o ljudima čiji je veliki fan, kao i o bivšim momcima.

- Moj asistent zove modne kuće u moje ime, ali ja biram šta ću obući i obuti, kao i nakit, a često i sama pravim frizuru. Ponekad pomislim Zašto ovo radim sebi? To je mnogo dodatnog posla – rekla je popularna Tračara.

Na pitanje šta je zajedničko za sve njene momke, Blejk je odgovorila da sve njih povezuje – hrana.

- Svi vole da jedu! Da bi ste bili pored mene morate voleti hranu, ili ću vam biti najmrskija osoba koju ste sreli. Trenutno sam u fazi kuvanja. To je sve o čemu pričam – rekla je zanosna Blejk.

Inače, poznata glumica je sa svojim dečkom i kolegom Rajanom Rejnoldsom, tokom vikenda u njujorškom klubu Serendipity 3 proslavila svoj 25. rođendan, a prisutni te večeri u klubu rekli su za magazin People da se glumci nisu odvajali jedno od drugog, kao i da su čitave noći ludovali i zabavljali se kao da u klubu nije bilo nikog drugog osim njih.

Tijana Radovanović

makonda-tracker