Počinje snimanje audicija Ja imam talenat

0
Nakon završenih prekastinga prošle nedelje u Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu i Beogradu, od sutra, 4. 9. u narodnom pozorištu u Beogradu počinje snimanje audicija za odabranih 450 takmičara, koje će trajati sve do ponedeljka 10. 9.
Bojna i Nikola Peković
Bojna i Nikola Peković

Za četvrti serijal najazbavnijeg šou programa kod nas Ja imam talenat prijavilo se preko 7.000 takmičara iz zemlje i inostranstva, a nakon preliminarne selekcije, njih 450 je pozvano na audicije u Narodnom pozorištu, gde će ih prvi put ocenjivati žiri u sastavu Ivan Tasovac, Ivan Bosiljčić i Nataša Ninković. Žiri će imati težak zadatak da od ovih takmičara izabere 40 polufinalista koji će se zatim u prenosima uživo boriti za nagradu od 100.000 evra.

Nikola i Bojana Peković , pobednici trećeg serijala Ja imam talenat, upravo su se vratili iz Maribora gde su nastupali na poziv župana Franca Kaglera, a sada ih očekuju novi nastupi  u Srbiji. 7. septembra u Sremskim Karlovcima u okviru manifestacije Brankovo kolo na svečanom otvaranju nastupiće sa kompozicijom na tekst svetog vladike Nikolaja Velimirovića Hajte braćo beloj crkvi. 16. septembra u Novom Sadu u etnografskom muzeju u 19h, nastupiće Bojana sa ocem Radovanom u sklopu manifestacije Brankovo kolo. Ovo veče je posvećeno guslama pa će uz prigodne besede i Radovan i Bojana predstaviti načine kazivanja epskih pesama uz gusle, a bić reči o istorijatu i bućnosti gusala. Na temu gusle govoriće i Matija Bećković.

makonda-tracker