Ćerka Toma Kruza i Kejti Holms najrazmaženije dete na svetu?

0
Prema navodima prijatelja tek razvedenog para, šestogodišnja devojčica naručuje kolače u 1 ujutro poslužene isključivo na zlatnom poslužavniku, a već ima i svoju kreditnu karticu.
Suti Kruz, foto Profimedia
Suti Kruz, foto Profimedia

Izvor blizak porodici Kruz nedavno je za magazin Star izjavio da se mala Suri, pored toga što već sada sama bira garderobu, nosi štikle i krzna, ponaša kao prava razmažena filmska zvezda.

- Suri jede u najluksuznijim restoranima na svetu i voli fino, zlatno posuđe. Poznata je i po tome što naručuje kolačiće na zlatnom poslužavniku u 1 ujutro. Suri već sad ima kreditnu karticu i dozvolu da na nju doda novac kad god poželi! Suri obožava kreditnu karticu. Kejti je zato dodala njeno ime na jednu od kartica i dozvoljava joj da sebi kupuje slatkiše – rekao je isti izvor.

Uprkos tome što su krenuli različitim životnim putevima, Tom Kruz i Kejti Holms nakon razvoda svim silama nastoje da se ravnopravno brinu za kćerku Suri. Kako pišu američki tabloidi, Tom je ispunio želju bivšoj supruzi i osnovao novčani fond za šestogodišnju Suri. Kako detaljnije pojašnjavaju upućeni, Tom će Kejti godišnje davati 400.000 dolara sve dok Suri ne napuni 18 godina.

Tijana Radovanović

makonda-tracker