Story vas vodi na Guarana foam fest

0
Kombank Arena u subotu 1. septembra bićei poprište najvećeg scensko – muzičkog spektakla u jugoistočnoj Evropi a naš sajt vam pruža priliku da u njemu i uživate. Delimo 3x2 karte za ovaj događaj.

Četvrti po redu Guarana foum fest startuje prvog septembra u 20 časova nastupom DJ Pantelisa iz Grčke, nakon čijeg nastupa će pred miksetu stati i Kurd Maverik, Aleks Gaudino, Ralf Gud, Arno Kost, Daren Emerson, ali i Milinka Radišić, Pleja i mnogi drugi. Na tri stejdža nastupiće preko trideset di džejeva, a program će trajati duže od dvanaest sati.

Penušavi balončići sa ledenih kula poteći će dva sata iza ponoći, a očekuje se da će preko petnaest hiljada ljudi uživati u više stotina hiljada hektolitara pene.

Biće ovo jedan od najbolje organizovanih događaja ove vrste u regionu, čemu u prilog ide spektakularna scenografija postavljena u Areni, ali i poslednja reč tehnike kada je reč o ozvučenju. Kapije najveće srpske dvorane otvaraju se u 20 časova kada kreće i program festivala.

Na organizaciji četvrtog po redu Guarana foum festa, poslednjih mesec dana radilo je, u okviru AIESEC programa stručne prakse, 40 studenata iz 30 zemalja. Ovaj multinacionalni tim imao je zadatak da u svojim zemljama predstavi Guarana foum fest, ali i kulturnu i istorijsku baštinu Beograda i Srbije. Svojim radom uspeli su da na festival dovedu više od 1500 stranaca, među kojima su Španci, Portugalci, Italijani, Poljaci, Nemci...

Ukoliko želite da osvojite ulaznice za Foam fest, pošaljite mejl sa imenom, preuzimenom i brojem telefona OVDE.

makonda-tracker