Bobi Kristina Braun i Nik Gordon: Strast je oskrnavila rodbinski odnos

0
Iako su živeli kao sestra i brat čitavu deceniju, biološka ćerka Vitni Hjuston Bobi Kristina i njen nezvanično usvojeni sin Nik Gordon nakon pevačicine smrti otpočeli su vezu koju će navodno krunisati brakom
 Foto: Guliver, Profimedia
Foto: Guliver, Profimedia

Samo mesec dana nakon što je njena majka i muzička diva Vitni Hjuston pronađena mrtva u kadi apartmana Beverly Hilton hotela 11. februara ove godine, Bobi Kristina Braun (19) viđena je kako se grli i ljubi sa Nikom Gordonom (22), nezvanično usvojenim sinom pokojne pevačice. Svetska javnost bila je šokirana njihovim javnim intimiziranjem, imajući u vidu da su poslednjih deset godina pod istim krovom odrastali zajedno. Pisalo se i da su se verili 10. marta, ali je njena PR služba tada to demantovala.


- Prsten koji nosi Bobi Kristina je prsten njene majke - stajalo je u saopštenju.


Ipak, njih dvoje su nastavili da uživaju u svojoj romansi živeći u milion i po dolara vrednoj porodičnoj vili u Atlanti, nimalo ne hajući za komentare kako je njihova veza incest jer nisu u pravom krvnom srodstvu. Naime, Vitni je Nika smatrala svojim sinom, a prihvatila ga je kao dvanaestogodišnjeg dečaka kada mu je otac završio u zatvoru, a majka jednostavno više nije mogla da brine o njemu. Ali, očigledno da se sudbina poigrala sa njegovim i Kristininim emocijama jer je bratsko-sestrinska privrženost prerasla u nešto mnogo više, što ne nailazi na odobravanje javnosti. Iako i njena baka Sisi Hjuston (78) njihovu vezu  smatra rodoskrnavljenjem te kaže kako Nik koristi svoju poziciju samo zbog materijalne koristi, Bobi Kristina misli da ih ništa ne sprečava da budu zajedno, pa je u nekoliko navrata poručila svima: Nismo iste krvi! A Nik je od samog početka stao u odbranu njihove veze.


- Da, postali smo malo bliži, pa šta? Vi ne znate ni nas ni našu priču. Lojalan sam porodici Hjuston i ne dugujem nikom ništa - pravdao se tada, nakon što su dobili salvu negativnih komentara na Twitteru gde su redovno publikovali svoje zajedničke fotografije.
A samo šest meseci posle smrti žene koje su oboje zvali majkom, uveliko se spekuliše da će ovaj neobični par uskoro stati na ludi kamen. Na Twitteru su 9. avgusta u čast Vitninog rođendana objavili fotografije istovetnih tetovaža na zglobovima ruku sa njenim inicijalima.
- Sada si zaista uvek sa nama, mama. Volimo te i volećemo te zauvek - napisala je Bobi.
Međutim, pažnju medija izazvala je druga slika na kojoj se ona ljubi sa dečkom dok na njenoj levoj ruci sija ogroman dijamantski prsten, a Daily mail piše da je ovaj mladi čudni par već zakazao venčanje.


- Jedan od glavnih razloga što se smejem svakog dana jeste to što te volim, dragi, sad i zauvek! Važni smo mi - napisala je Kristina ispod fotografije. S obzirom na to da se u Holivudu najbolje prodaju porodične i ljubavne intrige, svetska javnost imaće prilike da se uveri u verodostojnost njihovog odnosa u rijalitiju Hronike porodice Houston, koji će uskoro biti emitovan na američkoj televiziji Lifetime. Pitanje je samo da li bi se Vitni Hjuston, da je živa,  složila sa svim tim što se dešava.

 

Piše: Jelena Kulović

makonda-tracker