Marko Bulat i Vanja Grbić na promociji odbojkaškog kluba Stari Ras

Na sportskom terenu Šestovo, u Rasu, juče je održana promocija novoosnovanog odbojkaškog kluba Stari Ras.
2
1 / 5

Pod sloganom Povedi srcem, pobedi s' osmehom! Budi i ti odbojkaš Starog Rasa!, odigrana je prijateljska utakmica sa OK Bane iz Raške.

 

- Naš klub počeo je sa aktivnošću u junu 2012. godine i zahvaljujući odličnom odzivu mališana, trenutno broji oko 150 polaznika. Rad je prevashodno koncentrisan na pedagoškom, inetelektualnom i tehničkom napredovanju i usavršavanju mladih talenata. Stoga smo na ovaj način, tačnije ovim događajem, želeli da iskažemo sav potencijal koji posedujemo - izjavila je Ivana Jolović, trener OK Stari Ras. Ona takođe navodi da je ovo odličan osnov za nastavak daljeg rada, kao i da su pred njima novi izazovi i očekivanja.

Uz bogat kulturno-umetnički program, izuzetno uzbudljive utakmice i sjajno raspoloženje svih prisutnih protekao je i ovaj, nadasve, lep sportski događaj. OK Stari Ras je dobio podršku kluba Crvena Zvezda, čija se intenzivnija saradnja očekuje u budućnosti, kao i istaknutih imena iz sveta odbojke poput: Vanje Grbića, Zorana Terzića, Duška Nikolića, Nikole Kovačevića, Vojislava Škorića, Majdak Mladena, Mladena Matijaševića…

 

U muzičkom delu programa publiku je zabavljao Marko Bulat, dok su KUD Frula iz Raške i Društvo mladih umetnika Ras u zabavnom delu programa pokazali svoje umeće.

- Odziv je bio i više nego zadovoljavajući, a zahvaljujući opštini Novi Pazar i Odbojkaškom Savezu Srbije dobili smo priliku da organizacijom ovog događaja podstaknemo popularizaciju i interesovanje za odbojku na ovim prostorima.  - izjavila je Nevena Jolović, trener OK Stari Ras.

 

makonda-tracker