Adel: Tajno venčanje pred porođaj

0
Prema tvrdnjama američkog magazina Life&Style, pevačica se venčala u tajnosti, samo mesec dana pre rođenja svog prvog deteta. Nedavno je prvi put snimljena u javnosti nakon što je krajem juna potvrdila da je trudna, a na ruci joj se isticao zlatni prsten š

Pevačica je nedavno fotografisana u Londonu sa svojim verenikom Simonom Koneckijem u dugoj crnoj haljini, koja jasno otkriva trudnički stomačić. Na fotografiji se jasno može videti da Adel na prstu nosi zlatni venčani prsten.

- Adel i Simon su dugo uspevali da sakriju vest o trudnoći pa ne čudi što i vest o venčanju žele sačuvati što duže. Ona je tradicionalna devojka i nestrpljivo iščekuje stvaranje porodice. Želi se usredsrediti na dete i čoveka kog voli - otkrio je izvor blizak paru za časopis Life&Style.

Pevačica je tada prvi put snimljena u javnosti nakon što je u krajem juna na svojoj zvaničnoj stranici objavila vest o trudnoći. Adel je tom prilikom sa svojim verenikom Simonom,inače upravnikom britanske humanitarne organizacije Drop4Drop uživala na večeri.

- Adel je izgledala opušteno, Simon i ona zajedno su delovali zaista sjajno. Delovala je veoma srećno, ima trudnički sjaj na licu - otkrio je izvor.

Adel i Simon u vezi su od prošlog leta, a vezu su javno potvrdili ove godine u januaru.

makonda-tracker