Željko Joksimović i Jelena Rozga nastupaju na Rujanfestu 2012.

0
Kalendarski se leto već i bliži kraju, ali ne i odlična zabava koju možete pronaći na najboljim koncertima. Tako će biti i na ovogodišnjem zagrebačkom Rujanfestu 2012. koji traje punih deset dana, od 13.09. pa sve do 23.09.

Ogranizator se kao i svake godine pobrinuo ponuditi najbolje od najboljeg, krenuvši od bogate ugostiteljske i gastronomske ponude, kao i bogatog zabavnog i muzičkog programa! Kada je u pitanju program ovogodišnjeg Rujanfesta, Glavna kuća rezervisana je za najbolju atmosferu koja će vladati punih deset dana. Ne propustite jedinstvenu priliku na jednom mestu poslušate i vidite najbolje izvođače Hit Recordsa koji će svojim najvećim hitovima zabavljati mnogobrojnu publiku na Rujanfestu.

Čast da otvori Rujanfest 2012. u četvrtak, 13.09. imati će neponovljiva Jelena Rozga, koja u poslednje vreme nema vremena za odmor, već se druži sa publikom na svojim koncertima. Nemojte propustiti da uživo čujete hitove Bižuterija, Razmažena, Solo igračica, te nezaobilazni aktualni singl Dobitna kombinacija. Atmosfera će biti i više nego uzavrela, kako to i obično bude na koncertima Jelene Rozge.

Na veliku radost nežnijeg pola svoj veliki hit Ljubavi u petak 14.09. na glavnoj pozornici zapevaće Željko Joksimović.

Publiku će svojim hitovima osim Jelene Rozge i Željka Joksimovića obradovati i Neda Ukraden (petak 16.09.), Halid Bešlić (sreda 19.09.), Maja Šuput (petak 21.09.) i  Jole i Zvonko Bogdan (nedelja 23.09.).


 

 

makonda-tracker