Bar Rafaeli: Sama sam, nemam gde da upoznam dečka

0
Nakon raskida petogodišnje veze sa glumcem Leonardom Di Kapriom prošle godine, lepa manekenka požalila se da nema gde da upozna dečka i da je trenutno usamljena.
Bar Rafaeli, foto: Twitter
Bar Rafaeli, foto: Twitter

Do prošlog proleća, kad je zvanično objavljena vest o njihovom raskidu, Rafaeli je uživala uz devet godina starijeg Di Kaprija, kog je upoznala na zabavi u Holivudu. Od njihovog raskida lepa glumica je sama, a priznala je da nema gde da upozna dečka.

– Nigde ne izlazim – ili snimam ili spavam. Nemam gde da upoznam muškarca i započnem vezu... Jedini pripadnici suprotnog pola sa kojima se susrećem pretrpani su poslom i, kao i ja, sele od jednog do drugog aerodroma. Nema tu sreće – rekla je u nedavnom intervjuu za Maxim očajna manekenka tvrdeći da je već navikla biti sama.

Savršenim telom koje je osunčala na grčkom ostrvu Mikonos pohvalila se i na internetu, pa je i putem žice započela potragu za savršenim muškarcem.

- Nedavno sam na aerodromu videla zgodnog muškarca. Pogledala sam prema njemu, a on je spustio glavu i počeo da kuca poruku - požalila se zgodna Bar Rafaeli putem svog Twitter profila nakon što je sa obožavateljima podelila slike sa snimanja reklamne kampanje za kupaće kostime.

 

 

makonda-tracker