Kristijano Ronaldo prevario Irinu Šajk sa Plejboj zečicom?

1
Prema pisanjima stranih medija poznati fudbaler Kristijano Ronaldo imao je aferu sa Plejbojevim modelom Ritom Pereirom dok je njegova devojka Irina Šajk bila kod bake u Rusiji.
Kristijano Ronaldo i Irina Šajk, foto Profimedia
Kristijano Ronaldo i Irina Šajk, foto Profimedia

Igrač Real Madrida Kristijano Ronaldo posle pobede nad Panamom zvao je Ritu Pereiru u svoj klub u Vilamouri. Fudbaler i zečica su navodno pred svima razmenjivali nežnosti dok je njegova dugogodišnja devojka Irina Šajk u to vreme bila je u rodnoj Rusiji. Kad je čula za fudbalerovu aferu, manekenka se naljutila i produžila godišnji odmor. Ronaldo nije komentarisao odnos sa Ritom, ali prijateljima je, otkrili su, rekao kako se nada da će mu Irina oprostiti.

Fudbaleru, koji voli žurke, alkohol i lepe žene, smeta što je Irina ljubomorna i sramežljiva. Otkad je saznala da je Kristijano na početku veze koketirao s modelom Rijan Sadžen, lepa Ruskinja ga stalno kontroliše.

- Povučena je i prečedna za njega. Irina želi brak i porodicu, a Ronaldo još nije spreman za to. Više mu se sviđaju otkačene devojke željne dobre zabave – rekli su fudbalerovi prijatelji.

makonda-tracker