Princ Hari: Devojka ga ostavila, stigla ponuda za snimanje porno filma

1
Zbog golišavih fotografija koje su nedavno osvanule u svim medijima i obišle svet, princ Hari i dalje snosi posledice. Odmah po objavljivanju fotografija, osramoćena porodica žestoko ga je prekorila, ostao je i bez devojke, a ubrzo nakon toga stigla mu je i mi
Princ Hari, foto:Profimedia
Princ Hari, foto:Profimedia

Dvadesettrogodišnja manekenka Kresida Bonas izjavila je da je jako osramoćena Harijevim ponašanjem u Las Vegasu, gde su nastale sporne fotografije, a na kojima uživa nag u društvu nepoznate plavuše.

- On je uništio svoju šansu. Sve je upropastio. Kresida je videla budućnost sa njim, ali on očigledno nije ozbiljan u vezi nje kao što tvrdi – rekao je izvor blizak manekenki.

U međuvremenu,  jedna produkcijska kuća poslala je Hariju ponudu vrednu deset miliona dolara za ulogu u filmu za odrasle. Naime, Stiv Hirš iz kompanije Vivid Entertainment, poslao je pismo kraljevskom dvoru koje sadrži detaljnu ponudu o snimanju filma pod nazivom Nevolje sa Harijem. Prema navodima mreže TMZ, Stiv je tom prilikom napomenuo da bi scenario bio jako dobro napisan, te da ni u jednom trenutku, ni jedna scena ne bi umanjila prinčev položaj na bilo koji način.

Prema navodima britanske štampe, Hari se kaje za neprijatnosti koje je priredio svojoj porodici, te da planira javno da se izvini.

Tijana Radovanović

 

makonda-tracker