Josipa Lisac otkrila tajnu svoje vitalnosti

0
Šezdesetdvogodišnja muzička zvezda ispričala je kako se hrani, ali i koji su njeni jutarnji rituali.
Josipa Lisac, foto: Story press
Josipa Lisac, foto: Story press

Josipa je u intervjuu za Večernji list navela je šta doručkuje, ali i koliko joj je bitan san, zbog čega spava minimum devet sati.

– Svako jutro pijem zelenu magmu, jedem jako puno voća i povrća te svoj musli. Nakon toga do pet sati poslepodne ne jedem ništa – otkriva Josipa i dodaje da uz sve to voli i dugo da spava.

– Uvek se budim kasnije. Ponekad je to zato što sam iscrpljena od koncerata, ponekad zato što sam noću do kasno na Internetu. Ali moram da odspavam devet sati jer inače ne bih mogla funkcionisati – kaže pevačica i dodaje da su i njeni roditelji bili jako vitalni.

– Moj otac je prve sede dobio sa 70. godina. I on i majka su umrli u osamdesetima. I mene to očito čeka, mada iskreno ne bih volela. Oni su bili neka druga generacija. Danas je gotovo nemoguće živeti zdravo bez obzira na to koliko se trudili, pa se sve to odražava i na psihu – smatra Josipa koja osim što pazi na ishranu i san, ima još jedan ritual koji ne propušta.

– Svako jutro kad ustanem ispiram nosnice sodom bikarbonom i soli. Pomaže mi da se bolje nosim s alergijom na ambroziju, a to je i čišćenje tela, isto kao i tuširanje – tvrdi ova muzička diva.

 

makonda-tracker