Rijana koristi priliku i flertuje sa Robertom Patinsonom?

0
Kako prenosi časopis OK!, Rijani se Robert oduvek dopadao, a sad kad je sam, ona planira da učini neke konkretne korake.
Rijana
Rijana

Nakon raskida poznatog glumačkog para Kristen Stjuart i Roberta Patinsona zbog njenog neverstva, već neko vreme se u medijima nagađa da li će se njihova ljubav nastaviti ili ne. Ipak, čini se da glumac ne može da oprosti prevaru, pa je odlučio da potraži novu devojku, što bi mogla da bude upravo Rijana koja, navodno, već neko vreme flertuje sa Robom.

- Sreli su se nekoliko puta na dodelama raznih nagrada prethodnih godina. Rijana misli kako je on jako sladak, ali ništa nije pokušavala jer je bio u vezi s Kristen . Nije njen stil da krade nečijeg muškarca. Ona je nabavila Robov broj telefona od zajedničkog prijatelja i slala mu je zabavne poruke da bi ga razvedrila. U početku, Rob je mislio kako se neko šali s njim. Na kraju, Rijana ga je uverila kako je baš ona slala poruke, ali on je za sada odbija – rekao je jedan pevačicin prijatelj.

Ipak, njegovi prijatelji smatraju kako je vreme da glumac zaboravi Kristen i pronađe novo žensko društvo, što bi mogla da bude upravo lepa pevačica.

- Rijana bi jako volela da ga vidi, a Robovi prijatelji mu govore kako je vreme da ponovo počne da uživa u životu. Ko može bolje da ga oraspoloži od Rihanne – rekao je neimenovani izvor za američke medije.

makonda-tracker