Kraljica Elizabeta i princ Čarls prekorili Harija zbog ponašanja

0
Nakon što su fotografije golog princa preplavile internet, baka Elizabeta II i tata Čarls prekorili su ga zbog njegovog ponašanja, a Hari je priznao da ga zbog svega ipak nije sramota, ali da se oseća malo glupavo.
Princ Hari, foto: Bang
Princ Hari, foto: Bang

Prvu veću neprijatnost svojoj baki, kraljici Elizabeti II, i ocu, princu Čarlsu, Hari je priredio je kad je sa 20 godina obukao nacističku uniformu i u njoj otišao na zabavu. Sledeći potez bilo je priznanje da povremeno zapali džoint jer mu je marihuana zanimljiva i sviđa mu se njen opuštajući efekat.

Nakon što su fotografije obišle svet i stigle do kraljevske porodice, kraljica Elizabeta II je bila izuzetno iznervirana, dok je Harijev otac princ Čarls britanskim medijima zapretio tužbama ako objave fotografije.


- Čarlsovi advokati zapretili su tužbama svim medijima u Velikoj Britaniji. Insistiraju na tome da bi objavljivanje fotografija bilo zadiranje u prinčevu privatnost jer su snimljene u njegovom apartmanu, a ne na javnoj površini pa je stoga logično da se opustio i mislio da može raditi šta želi - piše britanski Daily Mail.

- Nije da žali zbog toga što je učinio niti ga je sram. Ipak, oseća se malo glupavo - rekao je prinčev prijatelj.

makonda-tracker