Gde su i šta rade ostale modelsice?

0
Pogledajte gde su i šta rade nekadašnje članice popularne grupe Models

Ivana Stamenković Sindi: Zadovoljstvo pronašla u modi

Starija sestra Nevene Adžemović, Ivana Stamenković Sindi (33) karijeru je počela sa sedamnaest godina, statirajući u muzičkim spotovima. Jednu od prvih značajnijih uloga dobila je u spotu Cece Ražnatović za pesmu Neodoljiv, neumoljiv, a potom i u spotu Biću tu, Dalibora Andonova Grua. Atraktivna brineta bila je u višegodišnjoj vezi sa menadžerom grupe Milanom Vrbićem, a potom i sa  fudbalerom Leom Lerincom, ali i biznismenom Aleksandarom Radekom. Septembra 2009. godine udala se za dugogodišnjeg dečka Nikolu Pavlovića, vlasnika restorana Kumbara na Avalskom putu ali se tačno dve godine nakon sklapanja braka razvela pošto ju je on, kako je tvrdila, navodno prevario sa bivšom voditeljkom Adrianom Čortan. Ivana iz braka sa Nikolom ima dvogodišnju ćerku Petru i trenutno se bavi kreiranjem odeće. Za razliku od svih ostalih bivših modelsica, jedino ona i dalje razmišlja da započne karijeru solo pevačice.

Sandra Meljničenko: Najsrećnija Srpkinja na planeti

Lepa Beograđanka koja se na javnoj sceni pojavila neposredno pre svog punoletstva oduvek je budila pažnju domaćih medija. Osim zavidne manekenske karijere na svetskim modnim pistama, atraktivna Sandra Nikolić, danas gospođa Meljničenko, bila je zapažena i zahvaljujući učešću u spotovima Zdravka Čolića, Željka Samardžića i Cece Ražnatović. Bila je u vezi sa košarkaškim asom Markom Jarićem, a po napuštanju grupe Models, čiji je bila najpopularniji član, otisnula se u svet evropske mode gde je ubrzo postala deo džet-seta. Međutim, kada se pre petnaest godina na srpskoj sceni pojavila grupa Models niko u našoj zemlji nije mogao ni da pretpostavi da će se za manje od decenije, jedna od devojaka iz muzičke četvorke uvrstiti među danas najpoznatije Srpkinje na planeti. Dve godine nakon što je u Francuskoj upoznala ruskog milijardera Andreja Meljničenka (40), njih dvoje su se venčali u septembru 2005. a na svadbenoj ceremoniji decenije pevale su im brojne svetske zvezde. Sandrin muž rođen je u Gomelu u Belorusiji, a nakon što je diplomirao na smeru za finansije na Institutu Plekhanov, specijalizovao se za kreditiranje i  potom osnovao MDM banku, da bi naposletku postao njen predsednik. Upravo negde na polovini svog mandata, kao predsedavajući Upravnog odbora pomenute banke, Andrej je upoznao srpsku lepoticu u koju se ludo zaljubio. Ona zaista živi san mnogih devojaka, a njena ljubavna idila postala je potpuna 29. maja ove godine kada je u bolnici Lenval u Nici na svet donela ćerkicu Taru Andrejevnu Melnichenko sa kojom ponosni roditelji trenutno krstare Mediteranom.

 

Marijana Karanović Mimi: Udajom nestala sa javne scene

Sa dvanaest godina Marijana Karanović Mimi (35), sada gospođa Živković, završila je kurs za manekene, a njen prvi nastup bio je 1993. godine i to na reviji Verice Rakočević Arizona dream. Sledeće dve godine nije je bilo na pisti jer se u pubertetu naglo ugojila 15 - 20 kilograma. Smršala je zahvaljujući rigoroznim dijetama zbog kojih je često padala u nesvest. Kada je najzad uspela da povrati vitku liniju, vratila se manekenstvu, a dok je bila punija statirala je u spotu grupe Familija, za pesmu Što ja volim taj seks. U braku je sa biznismenom koji se bavi uvozom krajsler automobila i ima dve ćerkice.

 

Ivana Berendika - Jermoluk:  Od srpskog do američkog sna

Pre nego što se 2006. udala za dve decenije starijeg američkog biznismena i suvlasnika kompanije Google Thomasa Jermoluka, atraktivna bivša modelsica Ivana Berendika (34) bila je u petogodišnjoj vezi sa nekadašnjim karatistom, izvesnim Dejanom koji je teško podneo to što ga je ona iznenada ostavila. Berendika je prva napustila grupu Models i danas živi luksuzan život, daleko od očiju ovdašnjih medija.

 

Nadežda Jokić: Manekenstvo i mikrofon zamenila novinarskim perom

Nadežda Jokić (35) u grupu je stigla krajem devedesetih kako bi zamenila Mimi Karanović. U to vreme bavila se manekenstvom i studirala italijanski jezik i književnost. Po raspadu grupe, tri godine je radila kao novinar informativno-političkog nedeljnika Nin, a nekoliko meseci bila je i kolumnistkinja Pressa. O njenom ljubavnom životu ne zna se gotovo ništa, osim da su je uvek privlačili momci koji nisu poznati javnosti.

- Dete sam razvedenih roditelja i nikad nisam verovala u ljubav na papiru, to je razlog što se nikad nisam udala - kaže Nađa koja je živela u Londonu kod rođene sestre Milice. Tata joj je kolumnista Danasa i radi u agenciji Beta, a mama je bila direktorka YU radija, dok je Nađa trenutno izvršni urednik nedeljnika Hello.

 

Bojana Barović: Manekenka i glumica sa pevačkim stažom

Novosađanka Bojana Barović (28) godinama se uspešno bavi manekenstvom, a odnedavno u Americi gradi i glumačku karijeru. Posao na pistama nakratko je početkom novog milenijuma zamenila mikrofonom u grupi Models u čijoj poslednjoj postavi je nastupala sa Nevenom Adžemović, Ivanom Stamenković i Nađom Jokić. Bila je u vezi sa slavnim španskim košarkašem Pauom Gasolom, kojeg je upoznala u Parizu, a trenutno živi na relaciji Srbija - Sjedinjene Američke Države i održava romansu na daljinu sa folk pevačem Nikolom Rokvićem (26) kojeg je upoznala tokom učešća u rijaliti šou-programu Survivor

makonda-tracker