Medicine man, Urbanlook Šik&Šiz Party i Miss Millie u klubu Krug

0
Bašta beogradskog kluba Krug je postala mesto na kojem se svakodnevno realizuje nova ideja popodnevne zabave. Koncept nazvan Afterwork sada je dostupan svakome ko želi da odmori oči od kancelarijskog enterijera u ambijentu najlepše gradske bašte, nadomak reke.

Ovog četvrtka, 23. avgusta od 19:00, u baštu Kruga stižu Medicine Man - bend koji će svirati nešto između jazz, soul i funk muzike. Glas mlade jazz pevačice Sofije Knežević sve prisutne će, sasvim izvesno, ostaviti bez daha.

Petak, 24. avgust, biće rezervisan za Urban ŠIK&ŠIZ Party u društvu Mr.Fanatika i specijalnih gostiju iz sveta mode: Severa Zolaka i Marine Krtinić. Bitno je da ponesete dobro raspoloženje, a Krug će se postarati za sve ostalo.

U subotu, 25. avgusta, za dobru atmosferu u Krugu će se pobrinuti Miss Millie! Ona je mlada, lepa, uspešna, voli dobru muziku i pušta je na plejerima. Prisutne očekuju pića po promotivnim cenama, kokteli, ali i ono što je najbitnije od svega - dobra zabava.

Beograd je konačno dobio mesto kakvo zaslužuje – gradsku oazu za odmor od kancelarije. I sve to uz moto: Neka zabava počne tamo gde posao prestaje!

 

makonda-tracker