Rijana iznenadila majku skupocenim poklonom

0
Poznata pevačica je tokom gostovanja u emisiji Opre Vinfri iznenadila svoju majku kada joj je saopštila da raskošna kuća u kojoj se nalaze, navodno radi snimanja emisije, pripada njoj.
Rijana
Rijana

Rijana je šokirala majku Moniku kojoj je kupila novu raskošnu petosobnu kuću na Barbadosu. Opra je pozvala Moniku u kuću pod lažnim izgovorom da će zajedno sa ćerkom snimati epizodu za talk show. Kada je stigla pred kuću, objasnila joj je kako njena dobra kći ima iznenađenje za nju.

Grleći majku Rijana je plakala govoreći Oh, mama ti si tako divna. Gledajući ćerku, Monika je delovala zbunjeno i zabrinuto na što joj je pevačica kroz šalu rekla kako se ne mora brinuti jer nije trudna.

- Želela sam već dugo ovo da učinim za tebe. Bila si neverovatna majka, borbena, i večeras ćeš otići odavde s ključem ove kuće - rekla joj je Rijana na šta se njena šokirana majka rasplakala.

- Moj Bože, ozbiljno? - vrištala je Monika na što joj je Rijana ponosno rekla Da, to je sve tvoje devojko. Pogledaj unaokolo, pogledaj bazen!



Monika je zatim zaključila kako je prva gošća u njenoj novoj kući bila kraljica televizije.

- Moram imati tvoju sliku na zidu. Moja prva gošća u kući je Opra, to je neverovatno - rekla je oduševljena Monika, koja je Opri zatim otkrila zbog čega se najviše ponosi svojom ćerkom.

- Ponosna sam na nju jer je ostala tako skromna i bliska sa svojom porodicom. To je ono na što sam jako ponosna - zaključila je Rijanina majka.

Pored srećnih momenata koje je priredila majci, pevačica je tokom gostovanja u emisiji Opre Vinfri govorila i o lošem odnosu sa ocem, kao i sa bivšim dečkom Krisom Braunom koji ju je 2009. godine brutalno pretukao.

 

makonda-tracker