Robert Prosinečki napustio FK Crvena zvezda

0
Fudbalski klub Crvena zvezda ostao je bez šefa stručnog štaba, nakon što je Robert Prosinečki sporazumno raskinuo ugovor sa rukovodstvom kluba
Robert Prosinecki, foto: Story press
Robert Prosinecki, foto: Story press

Dosadašnji trener FK Crvena zvezda iznenadio je javnost nakon što je sporazumno raskinuo ugovor sa rukovodstvom tog kluba.

- Govoriću iz srca. Ne znam više šta da kažem. Znam da je Zvezda najveći tim na Balkanu. Mislio sam da mogu da pomognem i mislim da sam imao sasvim korektan odnos sa svima. korektan odnos sa svima - bila je prva reakcija Prosinečkog na konferenciji za štampu.

- Veliki je pritisak u ovom klubu. Čak i prevelik. Neverovatno je koliko mi je žao. Ja sam u ovih godinu i po dao maksimum i Zvezda će uvek ostati u mom srcu, koliko god da sam od Beograda. Dva meseca sam se dvoumio. Nakupile su se stvari i moram da ponovim još jednom - ovakva odluka ne može da dođe preko noći. Možda sam previše zaljubljen u Zvezdu, ali ovaj tim ima budućnost. Sigurno neće biti Francuzima (Borod, u baražu za Ligu Evrope) lako i sigurno je da će momci i bez mene dati svoj maksimum - rekao je Prosinečki, dodavši da je mnogo razgovarao i sa prijateljima i sa svojom familijom te da nema reči kojima bi opisao koliko mu je žao, prenosi Blic.

 

makonda-tracker