Bojana Barović u ulozi instruktorke u Jelen kampu

0
Za nastavak surovo dobre zabave u Jelen kampu 2012, koji će se održati od 24. do 27. avgusta, pobrinuće se Bojana Barović, naša poznata glumica i manekenka koja se može pohvaliti uspešnom inostranom karijerom.
Bojana Barović
Bojana Barović

Nakon Pariza, Dubaija, Njujorka i Los Anđelesa, Bojana Barović stiže u Jelen kamp gde će se zajedno sa 30 odabranih kampera oprobati u sportskim izazovima. Umesto svečane haljine i modela svetski priznatih kreatora, naša popularna manekenka obući će kombinezon u kome će moći da pokaže svoj pozitivan duh, snalažljivost i upornost potrebnu za sportske izazove u Jelen kampu. Ova nezaboravna avantura će biti upotpunjena večernjom žurkom na kojoj će Bojana biti počasni gost.

- Veliki sam avanturista i celog života se bavim sportom. Učešćem u sličnim projektima isprobala sam sopstvene limite i definitivno shvatila da su akcija, sport, avantura i druženje sve ono u čemu uživam. Zbog svega toga oduševljena sam što ću ove godine posetiti Jelen kamp i biti u prilici da se sa 30 odabranih kampera oprobam u interesantnim sportovima i nesvakidašnjoj zabavi - najavila je Bojana Barović pred dolazak u Jelen kamp.

Boravak u prelepom ambijentu nadomak Beograda pripremljenom za nezaboravnu letnju avanturu, Jelen kampu poslednja je destinacija na putu naše manekenke pred odlazak u Ameriku.

- Za Jelen kamp sam čula od prijatelja i znam da predstavlja sjajan spoj dinamičnih sportova i nezaboravnih žurki uz Jelen pivo. Te dve stvari su ono u čemu uživam i znam da ću sa kamperima na najbolji način nastaviti tradiciju Jelen kampa i napuniti baterije za put u Ameriku u kojoj me čeka naporna poslovna sezona - rekla je lepa manekenka.

Za trodnevni Jelen kamp već je odabrano 30 najvernijih fanova, a među njima nalaze se kandidati iz Beograda, Novog Sada, Rume, Leskovca, Nakova, Tomaševca, Malog Crnića, Nakova, Subotice, Raške... Za učešće u surovo dobroj zabavi stiglo je preko 5000 prijava, a odluku ko će se naći među 30 odabranih Jelen kampera doneo je stručni žiri. Za prvi kamp za fanove u Srbiji mogli su da se prijave svi punoletni kandidati, spremni za jedinstveno iskustvo, druženje, zabavu i nova prijateljstva.

 

makonda-tracker