Sergej Trifunović: Ako je suditi prema mojoj poslednjoj ulozi, ja sam vrlo loš glumac

2
Popularni glumac osvrnuo se na svoju profesiju, ali i otkrio kako uvek ima vremena za ljubav i da priželjkuje da se ostvari u ulozi oca.
Sergej Trifunović, foto: Story press
Sergej Trifunović, foto: Story press

Nakon što je na Splitskom letu igrao u dve predstave, jedan od najpoznatijih srpskih glumaca krenuo je na zasluženi odmor, a u intervjuu za emisiju In Magazin koji prenosi dnevnik.hr ispričao je kako nije mogao ni da pomisli da će u ovom gradu svirati sa Darkom Rundekom, ali i još ponešto o sebi.

- Nisam iskreno mogao ni da zamislim da mi je neko pre deset godina rekao, radićeš predstavu u Splitu gde ćeš sa Darkom Rundekom svirati Mišu Kovača. Ja bih mu rekao pređi na lake droge. Ali eto, glumac je uvek dobar koliko je njegova zadnja uloga dobra – kaže Sergej.

- Ako je suditi prema mojoj poslednjoj ulozi, ja sam vrlo loš glumac, ali dobro, to je stanje koje je u svakom slučaju promenjivo. Tako da gluma u suštini postoji samo od uloge do uloge. Znači, ne postoji generalno fantastičan glumac. Ima i De Niro svojih slabih uloga u suštini – smatra ovaj umetnik, koji se pohvalio i kako je zaljubljen.

- Uvek ima vremena za ljubav. Uvek mi je išlo na živce to kad neka, to obično pevačice imaju taj odgovor - trenutno nemam vremena za ljubav jer sam posvećena karijeri. To su takva sr...., to su baš ono jezivo-snobovska sr...., tako da samo sebičan čovek nema vremena za sebe, jer ti kad voliš nekog onda si ispunjen - rekao je u svom stilu poznati glumac i dodao kako već duže vreme razmišlja o očinstvu:

- Već dve, tri godine razmišljam, daće Bog – zaključio je Trifunović.


makonda-tracker