Jasmina Skender: Valjda je moj pakao vredan njihove ljubavi

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

VIVI

20-08-2012 15:22h
COVEK JE LUD DA OSTAVI MLADU I LEPU ZBOG STARIJU, RAZVEDENU ZENU

Dragana

19-08-2012 16:52h
Ova žena je baš slatka i simpatična. Iskrena i neka uživa u životu. Šta je briga šta pišu novine.

Iskrena

19-08-2012 12:24h
Nije ni ova sva svoja. To je ziva ludnica. Ne zna se ko je ludji od njih troje. Jadna njihova djeca u svemu ovome. A ni nama koji ovo citamo nije lako - mora da vec i nama sto sta fali kada smo upetljani u sve ove nebuloze... :)))
"Ideja o namernom prekidu trudnoće nije dolazila u obzir jer to Atijas ne odobrava." - a bila bi ok s tim da on to odobri...pa zeno draga ZASTITA je magija dok god si tako luda...kamo srece da si je koristila...
"Sebično je stavio svoje potrebe u prvi plan, a to nikako ne rade dobri roditelji – priča Jasmina." - eto kontradikcije, prvi citat i drugi...jednako je da su oboje ludi i jos se sa onom lujkom Anabelom pomjesali...al' ce im biti veselo...

koment

21-08-2012 23:31h
Au kakva jadnica je ova Jasmina. Pokušava da izazove osećaj krivice i sažaljenja. Alo bre nisi ni prva ni poslednja koja je želela da uhvati frajera na bebu. Nije ti uspelo. On želi da bude sa Anabelom a ne sa tobom.

A po ovim informacijama iz novina jasno je da se Andrej ne odriče deteta. Dakle dete će imati oca. Tako da tu ne postoji nikakav problem.

A ovo je najjadnije: "šta ću jednog dana svom sinu kada poraste reći o njegovom ocu. kada me bude pitao: Mama šta je uradio" Pa reci mu :"Pa ništa nije uradio on, nego sam ja htela da ga smuntam jer ima love, imali smo seksualnu vezu, onda sam htela da ga zadržim trudnoćom, ali mi nije uspelo."

Malena

28-08-2012 21:13h
Jel vi see čujete!!!Kao prvo Jasmina nije Atijasa ufatila na dijete,procitajte tekst iz novina AZRA,drugo Andrej Atijas je kreten,djevojku poput Jasmine je zamijenio fuficom ANABELOM,koja uskace iz veze u vezu,a ima kcerke malte ne cure,a kurva se,i kakav daje primjer kcerkama,grozan.Jasmina je cura kao prvo obrazovana,lijepa,sposobna,i nije lijepo da djevojku blatite,kada je uopste ne poznajete.Sina Leona je rodila,i drago mi je ,nek su ooje zdravi i zivi,Jasmini i malenom puno srece,a ATIJASU I ANABELI porucujem o fuck grozni ste???

nina

30-09-2012 15:55h
Pa,ne znam zasto ona iznosi sve ove stvari u novine..jasno je i sama kaze da nije zelela ozbiljnu vezu ili brak,a on jeste.I nasao covek zenu koja hoce i to je to....On se njoj ne svidja,te ovakav je,te onakav...Daleko od toga da podrzavam Anabelu,mislim da je uzasna zena,ali ova ne zna sta hoce-ne bi ga za sebe,a ne bi ni da ga da drugoj.Pa,ako ti neces,ima ko hoce...Inace,zelim joj da joj je dete zivo i zdravo,kao i svakom detetu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: