Ivana Selakov i Predrag Mirković: Venčanje u banji?

0
Pevačica se nedavno vratila iz Slovenije gde je snimila spot za novu numeru Probijam led, a za potrebe snimanja Ivana je angažovala i svog dečka Predraga Mirkovića.
Foto: Nemanja Novaković
Foto: Nemanja Novaković

Poslednje dane leta pevačica Ivana Selakov provodi radno pripremajući novi album koji će se u prodaji naći u septembru, a tada će objaviti i spot za pesmu Probijam led, koji je nedavno snimila u Sloveniji. Video materijal potpisuje Vedad Jašarević.

- Iskoristili smo sunce, leto i predivan ambijent Termi Čatež u Sloveniji da snimimo spot za  pesmu Probijam led koja je najava mog novog albuma koji izlazi zajedno sa spotom u septembru. U spotu se pojavljuje i specijalni gost DJ Shone, a i moj momak Predrag Mirković. Iako spot izlazi na jesen, atmosfera je prava letnja i potpuno je drugačiji od svih mojih dosadašnjih spotova – govori Ivana koju za ovo turističko mesto vežu i neke od najlepših uspomena.

- Peđa i ja često dolazimo u ovu banju da odmorimo na nekoliko dana, mada ko zna, možda se baš ovde i venčamo – otkrila je pevačica.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker