Bad Copy ponovo na okupu!

0
Grupa Bad Copy u punom sastavu – Ajs Nigrutin, Skaj Vikler i Timbe, okupiće se prvi put posle skoro šest godina na hip hop festivalu Svi kao jedan, koji se održava od 30. avgusta do 1. septembra u Skejt parku na Ušću.
Bad Copy, foto: Promo
Bad Copy, foto: Promo

Ovaj čuveni sastav podsetiće publiku na svoje najveće hitove poput Idemo odma’, Bad Copy žurka, Uno, due, tre i ostale stvari koje i dalje predstavljaju neke od najslušanijih numera domaće rep muzike.

Festivalski program koji će trajati 24 sata, tri dana za redom, svim fanovima hip hop kulture donosi takmičenja u skejtu, rolerima i BMX-u, grafitima i break danceu, festivalsko selo sa dnevnim programom, predavanjima, radionicama, projekcijama filmova ali i svim drugim interesantnim stvarima koje su nastale iz hip hopa kao globalno prihvaćene kulture.

Pored već najavljenih zvezda festivala, legendarnog Kurtisa Blow-a i DJ Tomekk-a, festival će imati i neka od najznačajnijih imena domaće hip hop scene, kao što su Prti Bee Gee, VIP, Struka i Lud, Gru, a tu će biti i neke nove nade domaće scene poput Zvezda Grajma, grupe Sik Tač i drugi.

-

Bitbokser Sam the Man, potvrdio je svoj nastupu subotu, 1. septembra. Za one koji ne znaju bitboksing (beatboxing) kao popularna disciplina hip hopa podrazumeva proizvođenje najrazličitijih ritmova, melodija i drugih zvukova od strane izvođača bez ikakvih instrumenata, usled kojih izvođač uspeva da izvede određene numere proizvodeći istovremeno više ritmova i melodija, neretko uspevajući da na sve to doda i vokale. Ovaj nastup biće jedan od ekskluzivnijih performansa na festivalu.

Na festivalu će nastupiti i poznati minhenski DJ-evi Don Dado i Benny Bianco, koji će prvog dana festivala, u četvrtak 30. avgusta pored još dvadeset domaćih izvođača u svom dvočasovnom Back2Back setu zabavljati publiku u beogradskom skejt parku.

Karte za festival Svi kao jedan su u prodaji po promotivnim cenama: 1.600 dinara za komplet i 600 dinara za jednodnevnu kartu, zaključno sa 15. avgustom. Do festivala cena jednodnevne karte iznosiće 750 dinara, dok će komplet karata do festivala biti u prodaji po ceni od 1.990 dinara.

Nakon velikog uspeha prvog izdanja festivala u novembru 2011. kada je napravljen presedan okupljanjem ubedljivo najvećeg broja hip hop izvođača do sada, odziv od oko 3.000 fanova prevazišao je očekivanja organizatora i na taj način dokazao da ima potencijal daleko veći od hale Beko.

Pratite najave izvođača i druge novitete u vezi sa festivalom na Facebook stranici i zvaničnom sajtu www.svikaojedan.com na kome je objavljen i kompletan program.

makonda-tracker