Slavica Eklston se seli u Los Anđeles

0
Bivša supruga vlasnika Formule 1 otkrila je da se seli u Holivud na nagovor ćerki, ali i zato što su porezi u Engleskoj ogromni.
Slavica Eklston, foto Story arhiva
Slavica Eklston, foto Story arhiva

Slavica je prisustvovala pobedi hrvatskih vaterpolista nad reprezentacijom Crne Gore na Olimpijadi, u društvu večitog predsednika Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatka Mateše, a u intervjuu za Jutarnji list otkrila je da napušta britansku prestonicu.

- Neću ostati ni u Londonu, intezivno razmišljam o selidbi u Ameriku, jer me ćerka nagovara da se preselim u Los Anđeles. U Londonu su preveliki porezi, moram razmišljati i o sebi. Još se ne vidi dno novčanika, ali engleski su poreznici grozni - rekla je kroz smeh gospođa Eklston koja je svojevremno odgovorila na spekulacije da je u vezi sa Matešom.

- Zlatko je jedan od pametnijih ljudi u Hrvatskoj, a ja se volim družiti s takvima. Dozvolite mi da sama sebi mogu birati društvo. Mi smo dugogodišnji prijatelji. Postali smo to u vreme kada je Zlatko bio premijer i kada se povela priča kako bi Formula 1 mogla doći u Hrvatsku. To se nije ostvarilo, ali mi smo ostali odlični prijatelji. Kada mi je bilo najteže u životu, on je bio uz mene. A to se ne zaboravlja - ispričala je jedna od najbogatijih žena na svetu, dok je Zlatko na svoj način prokomentarisao njihovo druženje na Olimpijadi.

- Družimo se onako kako se druže svi prijatelji, a u detalje zaista ne bih ulazio. Ja verujem u muško-ženska prijateljstva, a verujem i u vanzemaljce - zaključio je Mateša za Jutarnji list.

makonda-tracker