Danijela Karić - Martać: Novi video spot za pesmu Idealno različiti

0
Posle uspešnog video spota pesme Gde si ti prošle godine, Danijela Karić - Martać u Beogradu završila je snimanje spota pesme intrigantnog naslova Idealno različiti
Danijela Karić Martać
Danijela Karić Martać

Nova pesma Danijele Karić Martać je, kao i sve ostale na predstojećem albumu, nastala u saradnji sa Željkom Joksimovićem. Video spot realizuje se u produkciji Minakord i sniman je na nekoliko lokacija u prestonici Srbije.

 

- Spot će biti ubrzo završen i verujem da će se dopasti baš kao i sama pesma svim ljubiteljima dobrog i kvalitetnog brit- popa - ističe Danijela Karić-Martać kojoj boravak u Beogradu protiče u radnoj atmosferi

- Pesma je vedra, vesela, jaka i emotivna pa sam uverena da će se dopasti mnogima. Moja saradnja sa Željkom Joksimovićem nastavlja se punim tempom narednih meseci, a verujem da ćemo vrlo brzo završiti i moj solo album kome se posebno radujem baš kao i celokupnoj saradnji sa timom u produkciji Minakord. Ponosna sam na celokupni projekat i moj album, jer Željko i cela njegova ekipa jako vredno radi na njemu i znam da će sve biti na svetskom nivou.  Pesme koje će se slušati i trajati doživotno. Izabarala sam najbolje i to će se i videti - objašnjava Danijela Karić- Martać.

 

Tekstopisac pesme Idealno različiti je Dejan Ivanović, a stilista i scenograf spota koji je u kompletnoj produkciji kuće Minacord je Marija Tarlać. Spot je protekla dva dana sniman u centru Beograda na nekoliko zanimljivih lokacija, kao i na Adi Ciganliji. O čemu je reč u video priči na temu idealne različitosti videćemo uskoro, a scenario spota na temu sportske ljubavi u duhu je dobre energije same pesme.

 

Danijela ex Karić-Martać živi na relaciji Beograd- London. Ranije je živela u Rusiji gde je počela da svira klavir i pohađa školu koju je potom nastavila u Londonu. Domaćoj javnosti postala je poznata kao članica muzičkog dua D’N’D, a konačno je počela da nastupa solo. Diplomirala je psihologiju na Fakultetu u Londonu gde je sa Nikolom Martaćem, fudbalerom i biznismenom, dobila dvoje dece, sina Filipa i ćerku Moniku- Nikolinu. Pre izvesnog vremena počela je rad na samostalnom projektu u radionici Željka Joksimovića.

Pogledajte Danijelin novi spot

makonda-tracker