Rijana: Bolni udarci poniženja

0
Pevačica je iskoristila priliku da u najnovijoj emisiji The Oprah Show ispriča kako je podnela nasilno ponašanje svog bivšeg dečka Krisa Brauna
Opra Vinfri i Rijana, foto: Twitter
Opra Vinfri i Rijana, foto: Twitter

Iako je prošlo tri godine od kada je Kris Braun pretukao svoju tadašnju devojku Rijanu, javnost nije prestala da ga osuđuje zbog nasilnog ponašanja.

Najnoviji intervju Opre Vinfri snimljen je u rodnom mestu poznate pevačice, na Barbadosu. Rijana je napokon rešila da progovori o noći kada ju je Kris pretukao, a govorila je i o tamnoj strani slave. I sama voditeljka je u najavi za emisiju naglasila kako je od Rijane očekivala da je opasna devojka britkog jezika, a prijatno se iznenadila kada je videla koliko je zapravo emotivna i ranjiva. 

Vrsna novinarka i najuticajnija Afroamerikanka osmislila je novu emisiju kao prikaz Rijaninog odrastanja, uspona i padova, kao i o njenom snalaženju u svetskoj estradnoj mašineriji u koju je kročila kao veoma mlada. 

- Bilo je bolno i ponižavajuće, a istovremeno sam izgubila i najboljeg prijatelja - rekla je atraktivna pevačica.  

Iako produkcija vešto krije sočne detalje iz emisije koja će biti prikazana u nedelju 19. avgusta, najava je takođe veoma intrigantna.

Govorivši o tome kako je nekada veoma usamljena, iako je jedna od najvećih zvezda današnjice, čini se da će Rijana u novoj emisiji Opre Vinfri razbiti predrasude koje o njoj vladaju.

Zorana Stanković

makonda-tracker