Dušan Borković: Druženje sa fanovima u Guči i Novom Sadu

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković član Nisotec Racing Team-a između dve trke evropskog šampionata na brdskim stazama ima puno aktivnosti u Srbiji. Veliki broj navijača našeg vozača koji se nalazi na korak od osvajanja titule evropskog šamopiona imao
0
1 / 6

U petak, 10.08. Boroković  je u Novom Sadu učestovao u akciji NISa BUDI BRŽI OD ŠAMPIONA. Novinari su bili u prilici da se nadmeću sa Borkovićem u vožnji na simulatoru promovisavši ovu akciju. Tokom avgusta i septembra svi potrošači koji na benzinskim stanicama NIS-a budu kupili gorivo u vrednosti od najmanje 3.000 dinara zajedno sa jednim proizvodom iz palete motornih ulja NISOTEC ili G-Energy moći će da se na 12 BS širom Srbije takmiče u vožnji na simulatoru i pokušaju da budu brži od šampiona Dušana Borkovića. Najbrži će osvojiti vredne nagrade NISa (I mesto NIS Petrol kartica za gorivo u dinarskoj protivvrednosti od 1.000 evra i NISOTEC auto set za godišnje održavanje automobila). Utešnu nagradu osvojiće 5 takmičara (vožnja sa Borkovićem u trkačkom automobilu). Borković će u okviru akcije u ponedeljak, 13.08. od 12 časova posetiti Kragujevac (BS Kragujevac 7, Miodraga Vlajića Šuke b.b.) gde ima veliki broj fanova.

U subotu, 11.08. Borković je sa članovima NISOTEC Racing Team-a posetio 52. Dragačevski sabor trubača, promovisavši NISOTEC autoglas (tečnost za pranje staklenih površina motornih vozila).  Kada je Borković na centralonom trgu upalio motor svog Mitsubishi Lancer EVO IX (popularne MICE) nadglasao je trubačke orkestre i za tili čas privukao pažnju hiljada posetilaca. Navijači su se tokom popodneva družili sa Borkovićem, slikali se i razgledali automobil, poželevši srpskom šampionu puno sreće u završnici evropskog šampionata.

makonda-tracker